demi rose
Divertisment

Demi Rose a strâns aproape 20 de milioane de fani pe Instagram. / Foto: Instagram

Demi Rose, într-un costum de baie mult prea mic pentru formele ei voluptoase. Cei 20 de milioane de fani, cuceriți de pozele îndrăznețe

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că Demi Rose a devenit faimoasă grație formelor voluptoase pe care le epune fără rețineri. Zilele acestea, britanica se află în St. Lucia din Caraibe, unde se bucură de soare, de apă și de vegetația luxuriantă de pe insulă, însă, în același timp creează și conținut pe Instagram, acolo unde a strâns aproape 20 de milioane de fani.

Nu este vreo timidă și îi place să se expună în ipostaze în care alte femei nu ar face-o. Sigură pe ea, Demi a pozat într-un costum de baie din două piese, ce a părut de-a dreptul minuscul pentru formele ei. A completat cu sandale cu toc și o pelerină în aceeași nuanță cu costumul. Peisajul care i-a devenit "studio foto" a trecut în plan secund pentru admiratorii care au avut ochi doar pentru ea.

Citește și: Demi Rose și-a pus din nou în evidență formele care au făcut-o celebră. A pozat într-o rochie bijuterie complet transparentă

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra în vârstă de 27 de ani adoră să-și țină la curent cei aproape 20 de milioane de fani de pe Instagram cu tot ceea ce face. Conștientă că formele sale voluptoase și silueta tip clepsidră au ajutat-o să devină celebră, britanica postează deseori fotografii îndrăznețe în costume de baie sau în rochii decoltate și foarte mulate.

demi rose
Demi Rose în Caraibe / Foto: Instagram

Demi Rose nu a avut o viață ușoară

La o simplă privire pe conturile de pe rețelele sociale, Demi Rose ar putea fi invidiată pentru stilul de viață pe care-l are. Călătorește frecvent, poartă ținute semnate de branduri mari, este răsfățată cu buchete imense de flori. Totuși, aceasta a recunoscut că a trecut prin momente dificile când era copil.

Întrebată de un fan dacă i-a fost greu în viață, Demi Rose a oferit un răspuns surprinzător, care a arătat o altă față a ei: "Mi-a fost foarte greu. Am fost luată în râs la școală, am fost abuzată de părinți, iar la 17 ani am devenit singurul sprijin pentru mama mea, care a suferit un infarct și a fost imobilizată într-un scaun cu rotile", a dezvăluit aceasta, continuând: "A fost invalidă timp de șapte ani, iar apoi ambii mei părinți au murit într-un interval scurt de timp".

Citește și: Demi Rose bifează încă o apariție îndrăzneață. Modelul a pozat senzual într-un body roșu ca focul

"Sunt judecată deseori, însă oamenii care mă cunosc știu cum sunt cu adevărat. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit, pentru că toate experiențele, fie ele bune sau rele, m-au făcut să empatizez cu oamenii din jurul meu", a mai mărturisit tânăra de 27 de ani.

Tatăl lui Demi Rose a murit în 2018, la vârsta de 80 de ani, iar mama ei, Christine, a murit șapte luni mai târziu. Totodată, întrebată dacă îi lipsește viața de dinainte de celebritate, ea a recunoscut: "Copilăria mea n-a fost strălucită. Am detestat-o. Sunt lucruri care îmi lipsesc și de care mi-e dor, însă îmi place unde sunt în acest punct".

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri