Demi Rose/ Instagram
Divertisment

Demi Rose/ Instagram

Demi Rose bifează încă o apariție îndrăzneață. Modelul a pozat senzual într-un body roșu ca focul

Demi Rose a mai bifat o apariție îndrăzneață cu ultima sa postare de pe rețelele de socializare. Celebrul model britanic știe cum să-și pună formele voluptoase în evidență, iar de data aceasta i-a cucerit iremediabil pe fani. 

Îmbrăcată într-un body roșu ca focul, cu un decolteu proeminent, tânăra în vârstă de 27 a strâns aproape 150 de mii de aprecieri la ultima postare de pe contul său de Instagram, în mai puțin de 24 de ore. Ținuta, cu influențe asiatice, i-a venit perfect modelului britanic. Accesoriul de pe cap, combinat cu mănușile elegante și umbrela ca de gheișă, au făcut-o pe Demi să pară ca dintr-un tablou tradițional chinezesc. 

Citește și: Demi Rose și-a pus din nou în evidență formele care au făcut-o celebră. A pozat într-o rochie bijuterie complet transparentă

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

De asemenea, aceasta a realizat ședința foto îndrăzneață într-un cadru impresionant, având deșertul în spate. „Nu suntem la fel, eu sunt marțian”, a scris modelul la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea lui Demi a strâns peste 150 de mii de aprecieri și sute de comentarii. Fanii au fost uimiți să o vadă pe aceasta într-o astfel de ipostază, astfel că au luat cu asalt secțiune de comentarii: „Ești superbă”/ „Fenomenală”/ „Faci cele mai uimitoare fotografii”. 

Demi Rose nu credea că poate ajunge model cu înălțimea ei de nici 1,60 m

Demi Rose a devenit cunoscută ca model, dar aceasta recunoaște că nu s-a gândit că va putea lucra în această industrie din cauza înălțimii sale. Deși pe podium nu a apărut de multe ori, contractele de imagine și pictorialele în reviste nu au întârziat să apară.

Citește și: Demi Rose și-a etalat formele voluptoase într-o salopetă mulată pe partia de schi. Modelul a fost în centrul atenției

„La 1,57 metri înălțime nu m-am gândit niciodată că voi putea să intru în modelling, deoarece credeam că sunt prea scundă, dar am încercat totuși și am aplicat la o agenție și după 24 de ore mi-am început cariera de model. La 16 ani aveam o siluetă curbată și voiam să slăbesc, așa că am trecut printr-o perioadă în care am devenit slabă și țineam diete stricte. Eram atât de nefericită și îmi uram corpul. Într-o zi m-am trezit și mi-am dat seama că trebuie să fac ceva pentru mine. Am început să merg la sală, să mănânc normal, iar acum sunt foarte încrezătoare cu corpul meu", povestea Demi Rose de curând.

Etichete: tinuta , model , instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri