Demi Rose 112f
Divertisment

Demi Rose

Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

Demi Rose încinge iar atmosfera pe rețelele sociale cu pozele publicate, iar imaginile nu rămân nerăsplătite de fani. Tânăra care a devenit vedetă grație formelor sale generoase și a siluetei clepsidră este urmărită doar pe Instgram de peste 16 milioane de admiratori, care așteaptă să vadă cu ce îi mai poate surprinde.

Cele mai recente poze o arată în toată splendoarea. Îmbrăcată într-o rochie lungă, multicoloră, cu bretele subțiri, perfectă pentru o zi de plajă, Demi pare gata să frângă inimi. Transparența ținutei a lăsat la vedere lenjeria intimă. Admiratorii au reacționat imediat în comentarii: "Ești o capodoperă", "Superbă", "Zeița iluziilor".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum arată, de fapt, Kate Upton, atunci când e departe de podium. Modelul a făcut publice imagini fără filtru: ”Modă versus realitate!”

Cine e Demi Rose și cum a ajuns cunoscută

Demi Rose 112

Demi Rose s-a născut pe 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Numele ei de naștere este Demi Rose Mawby, iar porecla ei este Demi Rose. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

demirose6

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: instagram , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri