Demi Rose
Divertisment

Demi Rose, o nouă apariție inedită/ Instagram

Demi Rose, trup perfect într-o rochie ultra mulată. Imaginile inedite, apreciate de peste 300.000 de persoane

Demi Rose, celebrul model cunoscut pe Instagram, unde a adunat o comunitate de sute de mii de oameni, continuă să fie în centrul atenției, întrucât imaginile pe care le face publice sunt care mai de care mai inedite.

Are doar 26 de ani, însă reușește să fie în centrul atenției cu ușurință, întrucât știe cum să-și pună în valoare silueta perfectă.

Citește și: Demi Rose, într-un costum de baie imposibil. Cum arată piesa vestimentară excentrică pe care puține femei ar avea curajul să o poarte

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mult de atât, modelul a făcut furori pe Instagram de curând, când a făcut publică o imagine în care poartă o ținută nonconformistă, ce amintește de vremurile îndepărtate de la Hollywood.

În imaginea respectivă, tânăra poartă o rochie mulată pe corp, pusă în valoare de corsetul ce-i subliniază bustul generos, dar și de pictura inspirată din stilul Rococo.

”Superbă!”, ”O zeiță adevărată!”, ”Atât de frumoasă!”, ”Wow, wow, wow!”, au comentat fanii.

Cine este Demi Rose

Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Citește și: Demi Rose, plină de senzualitate într-o ținută ce aminteşte de Catwoman: “Ai un corp de invidiat”

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

Etichete: tinuta , aparitie , demi rose

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri