Scott Disick Sofia Richie
Divertisment

Despărțirile anului 2020. Ce vedete și-au luat adio și nu mai formează un cuplu

2020 s-a dovedit un an plin de provocări, iar dificultățile pe care le ridică vizează inclusiv viețile personale ale vedetelor. Deși am ajuns abia la jumătatea anului, o mulțime de vedete au decis să se despartă.

Iată cele mai cunoscute cupluri care și-au spus până acum adio și au lăsat în urmă relații cu mai multă sau mai puțină vechime:

Scott Disick și Sofia Richie

Scott Disick, fostul partener al lui Kourtney Kardashian, și Sofia Richie, fiica solistului Lionel Richie, și-au întrerupt relația după trei ani. Ruptura s-a anunțat după ce Disick s-a internat la un centru de reabilitare pentru consum de substanțe interzise. Legătura lor amoroasă a fost foarte controversată întrucât între cei doi există o diferență de vârstă de 15 ani, iar Sophia a început să se vadă cu Scott la doar 18 ani.

Kelly Clarkson și Brandon Blackstock

Kelly Clarkson a anunțat că divorțeză de soțul ei, Brandon Blackstock, după șapte ani de mariaj. În documentele depuse la un tribunal din Los Angeles, cântăreața a specificat că dorește ca acordul prenupțial să fie activat, iar custodia copiilor să fie comună.

Julianne Hough și Brooks Laich

Actrița, dansatoarea și prezentatoarea Julianne Hough a stat în izolare departe de soțul ei, fostul jucător de hochei Brooks Laich. După luni de speculații, cei doi și-au anunțat separarea: "Ne-am gândit cu atenție pentru a ajunge la decizia de a ne separa. Ne iubim și ne respectăm în continuare", au declarat cei doi după un mariaj de aproape trei ani.

Megan Fox și Brian Austin Green

După un deceniu de mariaj, Megan și Brian s-au despărțit. Actrița a fost văzută cu un alt bărbat, însă soțul i-a luat apărarea și a mărturisit că nu vrea să fie privit ca o victimă în toată povestea. Ulterior, Megan s-a sărutat în public cu rapperul pentru care și-ar fi lăsat soțul, confirmând că are deja pe altcineva în viața sa.

Jaime King și Kyle Newman

Actrița nu doar că a depus cerere de divorț, ci a și solicitat un ordin de restricție împotriva soțului ei, Kyle. Cei doi erau împreună din 2007, când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei "Fanboys".

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy

După cinci ani de căsătorie, Mary-Kate i-a cerut divorțul soțului ei mai în vârstă, însă procesul a devenit complicat din cauza pandemiei. Conform documentelor judecătorești obținute de TMZ, actrița a solicitat un ordin de urgență pentru a accelera despărțirea.

Cara Delevingne și Ashley Benson

Top-modelul și vedeta de televiziune au format un cuplu timp de doi ani, însă Cara și Ashley au anunțat în timpul auto-izolării că nu mai sunt împreună. La scurt timp, actrița din "Pretty Little Liars" a fost fotografiată în prezența cântărețului G-Eazy, spre surprinderea fanilor.

Kristin Cavallari și Jay Cutler

Vedeta de reality show și afacerista Kristin Cavallari și-a anunțat divorțul de Jay Cutler după zece ani de relație: "Cu mare tristețe, după zece ani împreună am ajuns la concluzia că trebuie să divorțăm. Nu avem altceva decât dragoste și respect unul față de celălalt și suntem profund recunoscători pentru anii petrecuți împreună, amintirile create și copiii noștri, de care suntem atât de mândri."

Jordana Brewster și Andrew Form

După 13 ani de mariaj și doi copii împreună, vedeta din "Fast & Furious" și soțul ei și-au luat adio în secret, la începutul anului. Vestea a ajuns la presă de curând.

Lili Reinhart și Cole Sprouse

Cei doi actori din serialul "Riverdale" formau unul din cele mai iubite cupluri în rândul tinerilor. Se pare însă că ei s-au despărțit înainte de a se declara starea de urgență în SUA. La câteva luni după ruptură, Lili a recunoscut că îi plac și femeile, și bărbații în egală măsură.

Chris Rock și Megalyn Echikunwoke

Chris Rock s-a despărțit, după patru ani de relație de iubita sa, actrița Megalyn Echikunwoke. Se pare că actorul de comedie nu era pregătit să facă următorul pas după divorțului din 2016, iar partenera lui își dorea mai mult.

Pamela Anderson și Jon Peters

Anderson și Peters și-au încheiat căsnicia dupa 12 zile. El a acuzat-o că s-a măritat pentru bani, în timp cea ea a insistat că bărbatul a început să se implice în cariera și finanțele sale de îndată ce s-au căsătorit.

Vanessa Hudgens și Austin Butler

Actorii Vanessa Hudgens și Austin Butler nu mai formează un cuplu. Us Weekly a scris că cei doi actori s-au despărțit după aproape nouă ani de relație din cauza distanței. Actorul de 28 de ani stătea de ceva timp în Australia, unde filma pentru noul său film, în care-l va juca pe legendarul Elvis, când s-a aflat că nu mai este cu Vanessa.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri