beyonce
Divertisment

In iunie 2017, Beyonce i-a adus pe lume pe gemenii Sir si Rumi. In Homecoming, documentarul despre viata ei, artista a dezvaluit ca sarcina a fost de fapt o surpriza.

Detalii ascunse despre nasterea gemenilor si complicatiile avute, dezvaluite de Beyonce in "Homecoming"

In iunie 2017, Beyonce i-a adus pe lume pe gemenii Sir si Rumi. In Homecoming, documentarul despre viata ei, artista a dezvaluit ca sarcina a fost de fapt o surpriza.

Desi vestea a bucurat-o foarte tare, cantareata a spus ca acea perioada a fost una grea, avand o sarcina cu numeroase complicatii.

"Trupul meu a trecut prin mai multe decat ar fi trebuit. Aveam 98 de kilograme in ziua cand am nascut. Am avut o sarcina extrem de dificila. Am avut hipertensiune arteriala. Am dezvoltat toxemia, preeclampsie, si in uter, inima unuia dintre bebelusi s-a oprit de cateva ori, asa ca am avut nevoie de o cezariana de urgenta", a afirmat ea.

Beyonce a explicat, de asemenea, ca a avut nevoie de o perioada lunga pentru a se recupera, atat fizic, cat mai ales psihic.

"Au fost zile in care am crezut ca nu voi fi niciodata la fel din punct de vedere fizic, iar forta si rezistenta mea nu vor mai fi niciodata la fel. Am invatat o lectie valoroasa: nu ma voi mai forta niciodata atat de mult. Simt ca sunt o femeie noua intr-un nou capitol din viata mea si nici macar nu incerc sa devin cine obisnuiam sa fiu", mai spune Beyonce.

Ce este toxemia

Toxemia este o afectiune care intervine dupa cea de-a 20-a saptamana de sarcina, in cazul unui procent de 7% din femei. Este o complicatie care poate fi mortala atat pentru mama, cat si pentru fat, in cazul in care nu este depistata si tratata la timp.

Simptomele isi fac aparitia abia in ultimul trimestri de sarcina si includ hipertensiune arteriala, dureri de cap, dureri abdominale, ameteli, umflarea mainilor si fetei si chiar o crestere brusca in greutate cu mai mult de un kilogram pe saptamana.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?