Prințul Charles și-a cunoscut nepoata, pe micuța Lilibet
Divertisment

Prințul Charles și-a cunoscut nepoata, pe micuța Lilibet / Getty Images, Instagram

Dezvăluiri neașteptate la aproape o lună de la Jubileul de Platină al Reginei. Cum a decurs întâlnirea dintre prințul Charles și nepoți

A trecut aproape o lună de zile de când au avut loc evenimentele ce au marcat Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, iar acum s-a aflat cum a decurs întâlnirea dintre prințul Charles și nepoții săi, Lilibet și Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle au călătorit din Statele Unite ale Americii, acolo unde s-au stabilit în urmă cu mai bine de doi ani, în Londra pentru a participa la ceremoniile organizate cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei. Aceștia nu au venit singuri, ci însoțiți de copiii lor, Lilibet, care a împlinit un an la începutul lunii și Archie.

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Potrivit Mirror, întâlnirea dintre prințul Charles și nepoata lui, micuța Lilibet, a fost una foarte emoționantă.

O sursă apropiată acestoa a dezvălui faptul că prințul Charles și soția lui, Camilla, au fost absolut încântați să-i vadă pe Harry și pe Meghan, precum și pe copiii lor, în ciuda faptului că între ei au existat numeroase tensiuni.

A fost fantastic să-i vadă. A fost absolut minunat să-i vadă înapoi în Anglia.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora, potrivit Mirror.

Citește și: Prințul Harry, foarte supărat după ce a fost ignorat la Jubileul de Platină: ”Consideră că i se datorează niște scuze!”

”Prințul Charles nu-și mai văzuse de ceva vreme nepotul, pe micuțul Archie, dar a fost foarte, foarte bine să petreacă puțin timp cu el. Până acum el n-o cunoscuse pe Lilibet, așa că întâlnirea a fost una foarte emoționantă.”, a mai precizzat sursa respectivă.

În timpul Jubileului de Platină, prințul Harry și Meghan Markle au stat cât mai retrași, participând public la un singur eveniment , respectiv Slujba Reginei de Ziua Recunoștinței de la Catedrala St Paul. Cu toate acestea, înainte de a pleca, cei doi au prezentat-o Reginei ​​pe fiica lor Lilibet și au organizat o primă petrecere de naștere pentru micuță, care a avut loc la Frogmore Cottage sâmbătă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri