jessica alba rochie de piele
Divertisment

jessica alba jimmy fallon tonight

Dieta de vedeta. Ce face Jessica Alba pentru a arata bine si a fi in forma maxima

Jessica Alba isi inspira de ani buni fanii cu abordarea ei practica pentru a ramane in forma. Ea face sport, dar nu exagereaza. Mananca organic, dar lasa loc si pentru placeri vinovate. Daca esti in cautarea unei noi abordari pentru un stil de viata sanatos, iata cativa dintre pasii recomandati de actrita.

  • Alege-ti alimentatia si exercitiile din motivele corecte

"Pe masura ce am imbatranit si dupa ce am devenit mama, a devenit prioritar pentru mine sa fiu sanatoasa, nu perfecta. E mai importanta o abordare echilibrata decat una bazata pe considerente de aspect", a spus Alba pentru revista People/

  • Incepe-ti ziua cu un smoothie

Jessica prefera un smoothie la micul dejun in detrimentul altor preparate. "Ma asigur ca folosesc unt de migdale si apa de nuca de cocos. In functie de sortimentul ales, pun fructe in el sau doar pudra de cacao. Copiii il adora! Imi place sa ma joc cu ingredientele si incerc sa-i surprind mereu cu ceva nou."

  • Gateste-ti singura mancarea
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Acesta este un mod usor de a sti exact ceea ce intra in corpul tau. Vara sunt ideale carnea si fructele la gratar.

  • Ramai hidratata

Apa este cruciala pentru o sanatate de fier: "Daca vrei piele stralucitoare si energie ridicata, apa nu trebuie sa lipseasca din dieta de zi cu zi", a spus Jessica. Actrita iubeste, de asemenea, apa de cocos: "Are o multime de beneficii. Eu nu consum foarte multe tipuri de lichide. Preferatele mele sunt cafeaua, ceaiul si apa de nuca de cocos."

  • Fara alimente procesate

Pentru actrita e important sa aiba intotdeauna cat mai multe alimente proaspete si naturale in frigider. Ea evita mai ales produsele cu zahar adaugat si alimentele grase.

  • Sportul e mai amuzant cu un prieten

Instagramul actritei este plin de fotografii cu ea si prietenii de antrenament. "Imi place foarte mult sa merg la clase de fitness sau sa fac sport alaturi de prietenii mei. Mi se pare mai distractiv asa", a spus ea pentru Byrdie.

  • Incearca benzile elastice

Benzile elastice pot fi o modalitate foarte buna de crestere a fortei. Nu e nevoie sa platesti abonamente scumpe la sala daca nu ai timp si nici resurse pentru ele. Cu o banda elastica folosita acasa si cateva filmulete pe internet sportul e garantat.

  • Plimbarile ard multe calorii

"Activitatea e buna sub orice forma", a spus Jessica pentru E !. Si are dreptate. Oamenii de stiinta au confirmat ca o plimbare de un kilometru si jumatate arde aproximativ 160 de calorii.

  • Dansul inseamna tot miscare

Jessica este o dansatoare talentata si merge uneori la cursuri pentru a face miscare si a se pastra in forma. Iubeste mai ales clasele de hip-hop amestecate cu exercitii de tip pilates.

  • Cedeaza unei placeri vinovate

"Placerea mea vinovata este sa mananc nachos", a spus ea pentru Byrdie. Actrita isi incurajeaza fanii sa faca alegeri sanatoase, dar sa pastreze un echilibru si sa cedeze unor feluri mai bogate in calorii sau decadente din cand in cand.

  • Renunta la stres

Pentru Jessica, timpul petrecut alaturi de copii este relaxant: "Stiu ca pare ciudat, dar ma fac atat de fericita fiindca stiu ca nu vor fi mici pentru totdeauna, asa ca profit de orice moment petrecut alaturi de ei, oricat de epuizant ar parea."

  • Planifica-ti mesele

Jessica lucreaza cu Kelly LeVeque, o experta in wellness si nutritie holistica: "Am invatat ca farfuria trebuie sa aiba pe ea patru lucruri: o proteina, grasimi sanatoase, fibre si verdeturi. In combinatie, acestea regleaza peste opt hormoni ai foamei si optimizeaza echilibrul glicemiei."

  • Somnul este esential

Secretul pielii stralucitoare a lui Jessica? Somnul: "Pielea mea arata cel mai bine cand dorm suficient. Atunci cand sunt odihnita am un tonus incredibil si ma simt gata de orice", a spus ea pentru Shape.

  • Gandeste-te la fitness ca la un maraton, nu la un sprint

"Fii blanda cu tine insati. Fitness-ul este un maraton, nu un sprint si este mai important sa te concentrezi asupra ta si a corpului tau decat asupra perfectiunii", a scris Jessica pe Instagram. "Tine minte ca un stil de viata sanatos trebuie adoptat pentru totdeauna si ca vei fi mai fericita daca il integrezi incetul cu incetul decat daca te fortezi pe o perioada limitata."

Foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri