nicoleta luciu
Divertisment

Nicoleta Luciu a renunțat la viața de vedetă pentru cea de familie. / Foto: Instagram

Cum arată Nicoleta Luciu fără filtre și editări, la 41 de ani. Fosta asistentă tv e campioană la selfie-uri

Nicoleta Luciu obișnuia să apară în toate revistele și la televizor, la începutul anilor 2000, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România și una dintre primele asistente tv de la noi. După ce s-a căsătorit și a făcut patru copii, aceasta a lăsat agitația Capitalei pentru liniștea de la Miercurea Ciuc. Mulți sunt curioși cum arată acum Nicoleta și, mai ales, dacă este la fel de frumoasă cum și-o amintesc.

Deși a ieșit din lumina reflectoarelor, fosta Miss România continuă să păstreze legătura cu fanii ei și este destul de activă pe rețelele sociale. Numai pe Instagram o urmăresc peste 100.000 de oameni. Discretă cu viața de familie, vedeta de 41 de ani nu-și expune soțul sau copiii, însă la capitolul selfie-uri este campioană. Zilele trecute, șatena i-a lăsat pe admiratori să o vadă într-o imagine needitată.

Citește și: Nicoleta Luciu, imagine rară pe internet cu mama ei. Femeia care i-a dat viață fostei prezentatoare și-a sărbătorit ziua de naștere

nicoleta lucriu
Nicoleta Luciu a postat un selfie needitat. / Foto: Instagram

Nicoleta s-a pozat în mașină și a pus instantaneul pe InstaStory, un gest ce poate fi considerat curajos, având în vedere că filtrele, machiajul excesiv și editările sunt la ordinea zilei. Căsătorită de 10 ani cu afaceristul Zsolt Csergo, Luciu are grijă de familie, însă mai bifează și anumite colaborări. În imaginea de pe Instagram, aceasta s-a lăsat văzută așa cum arată cu adevărat, însă pe contul ei, majoritatea imaginilor sunt trecute prin programe care adaugă filtre.

Citește și: Ce face Iuliana, sora Nicoletei Luciu, de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Cu cine se spune că are o relație

Foto: Instagram, Facebook

 

Etichete: selfie , nicoleta luciu

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri