dinu maxer
Divertisment

Dinu Maxer / Foto: Facebook

Dinu Maxer, o nouă intervenție estetică, după divorțul de Deea Maxer: „O să mă uit altfel de acum în oglindă”

Dinu și Deea Maxer au divorțat după 14 ani de căsnicie, iar acum, Dinu este hotărât să devină cea mai bună versiunea a lui. Artistul în vârstă de 48 de ani a apelat la o nouă intervenție estetică și se declară mulțumit de rezultat. Acesta nu se află la prima intervenție de acest fel. 

Citește și: Dinu Maxer, despre motivul care a dus la despărțirea de Nicoleta Luciu, în 2005, după 8 ani de iubire. Formau un cuplu superb

Artistul se bucură de viața de burlac și a decis să-și facă o nouă intervenție estetică. Dinu a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua procedură, fiind încântat de rezultat.

„Sunt foarte încântat, pentru că aveam niște dorințe pe care, evident, prietenii mei mi le-au rezolvat, așa că o să mă uit altfel de acum în oglindă.”, a spus Dinu Maxer, în timp ce încă se afla în cabinetul medicului estetician.

Momentul stânjenitor pe care l-a trăit Dinu Maxer atunci când l-a întâlnit pe iubitul fostei sale soții

Potrivit declarațiilor Deei Maxer, Dinu l-a cunoscut deja pe actualul ei iubit, însă momentul când aceștia au dat nas în nas a fost unul destul de stânjenitor. Dansatoarea a povestit în cadrul unui interviu oferit la emisiunea „La Măruță” că Dinu și Robert, actualul ei iubit, s-au întâlnit chiar la intrarea în apartamentul ei. Iubitul dansatoarei a fost cel care i-a deschis ușa fostului ei soț.

„Dinu l-a cunoscut pe Robert. Dinu a bătut într-o dimineață la ușă să îmi aducă niște acte și Robert i-a deschis ușa. Când am avut un spectacol împreună cu Dinu, Robert a fost cu mine. Nu se aștepta nimeni. Nu e o chestie confortabilă, dar am fost surprinsă de maturitatea amândurora”, a povestit Deea. 

Citește și: Dinu Maxer a confirmat că are o nouă iubită, la câteva săptămâni de la divorțul de Deea: "Ce înseamnă prea devreme? O luăm treptat"

Mai mult, în urmă cu câteva săptămâni, Dinu Maxer și Robert Drilea s-au întâlnit la un eveniment, acolo unde Deea și fostul soț erau invitați. Artistul nu a avut nicio problemă să discute cu actualul iubit al Deei, ba chiar au stat împreună la evenimentul din Giurgiu.

„Nu mi-a plăcut ce a scris presa fiindcă a spus așa: «Dinu, pus în fața faptului împlinit. S-a întâlnit nas în nas». Nu e adevărat. Deea mi-a spus: «O să vin însoțită de Robert la respectivul botez», care a fost în Giurgiu. Îi zic: «Ok, dar nu poți să-l inviți la masă. Aveam un număr de tacâmuri». Zice: «Nu, nu, nu. Rămâne afară, în zona unde se fumează și acolo o să stăm împreună». Vrei să-ți spun că am mers și am stat un sfert de oră de vorbă cu ei? Nu am nicio treabă. Acolo l-am cunoscut. Nici el, nici Ada nu au fost în relații… N-ai idee cât de fericit sunt (n.r. pentru că Deea a găsit pe cineva)”, a afirmat Dinu la XNS.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?