BREAKING NEWS - FILE PHOTO - Mary-Kate Olsen asks NYC judge for emergency divorce as husband Sarkozy kicks her out during pandemic
Divertisment

Divort in lumea mondena. Fosta actrita Mary-Kate Olsen, 33 de ani, vrea sa se desparta de Olivier Sarkozy, 50

Mary-Kate Olsen divorteaza, dupa cinci ani de mariaj, de sotul ei - Olivier Sarkozy.

Actrita devenita creatoare de moda a incercat sa depuna cererea de divort in aprilie, insa instanta a declarat ca nu va actiona din cauza pandemiei, potrivit TMZ.

Vedeta "a semnat o cerere in 17 aprilie", cand locuia deja separat de sotul ei, Olivier, fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy.

Dupa raspunsul autoritatilor, a facut o cerere de urgenta care sa ii permita depunerea actelor de divort intrucat Olivier a fortat-o sa se mute din apartamentul lor din New York si a reziliat contractul de inchiriere fara sa o anunte.

Avocatii barbatului de 50 de ani i-au comunicat sa elibereze complet locuinta pana pe 18 mai, dar vedeta a invocat ca timpul este prea scurt si a cerut o prelungire pana pe 30 mai. Potrivit TMZ, avocatii lui Sarkozy nu i-au raspuns.

In actele pe care a incercat sa le depuna, Mary-Kate scria: "Era clar ca mariajul mea e incheiat... relatia s-a descompus iremediabil. Sotul meu a reziliat contractul de inchiriere pentru resedinta noastra din New York fara acordul meu. De aceea inaintez aceasta cerere de urgenta - sotul meu incearca sa ma priveze de locuinta, in mijlocul orasului New York, in plina pandemie."

Mary-Kate subliniaza ca nu isi poate cauta alt apartament in aceasta perioada si nici nu isi poate muta obiectele personale. "E posibil ca sotul meu sa le arunce sau sa le ascunda."

Dincolo de prelungirea datei de eliberare a aprtamentului, tanara multi-milionara a cerut ca acordul prenuptial semnat de Sarkozy sa fie pus in aplicare. Datorita acestui contract, intreaga avere a tinerei este protejata, iar ea nu va trebui sa ii plateasca pensie alimentara lui Olivier.

Cine este Mary-Kate Olsen

In 2007, Forbes le-a clasat pe gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen pe pozitia a 11-a in topul celor mai bogate femei din showbiz, cu o valoare neta combinata estimata la 100 de milioane de dolari.

Dupa o cariera infloritoare in cinematografie si performanta de a deveni unele dintre cele mai bogate adolescente din lume, gemenele Olsen au decis sa schimbe traseul vietii profesionale si sa isi croiasca un nou drum in lumea modei.

Dupa seriale precum "Two of a Kind", "So Little Time", "Mary-Kate and Ashley in Action!" si filme ca "It Takes Two", "New York Minute" sau "The Challenge", cele doua si-au lansat propria linie de creatie vestimentara, lasand in urma cariera in televiziune si film.

Mary-Kate s-a casatorit cu Olivier - fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy - in 2015, intr-o casa privata din Manhattan, in fata a 50 de invitati.

Cei doi au fost criticati din cauza diferentei de varsta, dar nu au tinut cont de comentariile carcotasilor, sustinand ca iubirea lor e mai presus de orice.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri