Doja Cat
Divertisment

Doja Cat, apariție spectaculoasă la Veneția / Getty Images

Doja Cat, de la o ținută nonconformistă, la un romantică, în doar câteva ore. Cântăreața a strălucit într-o rochie ultra mulată

Prezentarea de modă Dolce&Gabbana desfășurată la Veneția, Italia, a reunit vedete care au strălucit în ținute care mai de care mai spectaculoase, iar o apariție notabilă a fost și Doja Cat.

Artista cunoscută pentru piesa ”Kiss Me More”, în vârstă de 25 de ani, a strălucit la evenimentul desfășurat în Piața San Marco, unde a ales să poarte o ținută nonconformistă, formată din pantaloni largi și un sacou supradimensionat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Serena Williams se recuperează cu stil. Jucătoarea de tenis a îmbrăcat o ținută feminină și a pozat relaxată pe canapea

Ba mai mult, artista a fost o apariție de invidiat chiar și la plecarea de la hotelul Lido din Veneția, unde a reușit să întoarcă privirile celor din jur cu o ținută mult mai feminină.

Doja Cat

Îmbrăcată într-o rochie midi, cu imprimeu floral, ce i se mula perfect pe trupul perfect, Doja Cat a strălucit. Ba mai mult, artista a ales să-și completeze outfitul cu o pereche de ochelari de soare, dar și cu un ruj roșu și cu sandale cu tocuri cui.

Doja Cat va fi gazda Video Music Awards 2021

Ceremonia anuală de premiere VMA din 2021 va fi găzduită de Doja Cat, cunoscută pentru piesele „Say So” și „Kiss Me More”.

Show-ul VMA va marca debutul artistei în calitate de gazdă a evenimentului, care va fi transmis LIVE din Barclays Center, New York, în peste 180 de țări.

Citește și: Robin Wright, siluetă perfectă, în costum de baie, la 55 de ani. Starul din „House Of Cards”, pe plajă alături de frumoasa ei fiică

Doja Cat se numără, de asemenea, și ea printre vedetele cu șanse mari de a pleca acasă cu un premiu, cu cinci nominalizări, inclusiv pentru cele mai importante categorii: Video of the Year și Artist of the Year.

Doja Cat s-a aflat pe scena VMA și anul trecut, când a interpretat un mash compus din „Say So” și „Like That”. Tot în 2021, ea a a câștigat primul premiu PUSH Best New Artist. Și anul acesta, cântăreața va urca pe scenă pentru un spectacol de neratat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri