69th Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals
Divertisment

Robin Wright și Dylan Penn. Getty Images

Robin Wright, siluetă perfectă, în costum de baie, la 55 de ani. Starul din „House Of Cards”, pe plajă alături de frumoasa ei fiică

Robin Wright și fiica sa se relaxează zilele acestea în vacanță la St. Tropez, alături de partenerii lor. Actrița din „House Of Cards”, în vârstă de 55, arată impecabil în imaginile surprinse de fotografi.

Robin s-a bucurat de soare și de un prânz delicios alături de soțul ei, Clement Giraudet (37 de ani), dar și de fiica sa, Dylan Penn, pe plaja La Serena. Wright și-a etalat silueta într-un costum de baie dintr-o singură piesă care i-a pus în evidență corpul tonifiat. 

Fiica ei, Dylan (30 de ani), din căsnicia cu actorul Sean Penn, a fost însoțită de un bărbat misterios alături de care părea foarte fericită.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Vacanța celor două vine la scurt timp după ce Dylan a dezvăluit că a fost mama ei cea care a încurajat-o să-și dezvolte cariera în actorie cu rolul din filmul regizat chiar de tătăl ei, „Flag Day” care a avut premiera anul acesta la Cannes.

Dylan a povestit că inițial a ezitat cu privire la acest rol. „Nu m-aș fi gândit nici într-un milion de ani că voi ajunge să fac actorie”. După ce Sean a invitat-o să citească scenariul, Dylan s-a răzgândit odată ce mama ei a descris experiența de a lucra cu fostul său soț drept „cea mai bună din carieră”.

La rândul său, Sean Penn a declarat că este foarte mândru de ce a reușit fiica sa în „Flag Day”: „Rar i-am oferit indicații, direcții în ceea ce privește personajul ei”,a spus starul din „Milk”. „A fost o adevărată mașinărie a adevărului, a sincerității.”

Jennifer Lopez, apariție inedită la prezentarea de modă Dolce & Gabbana. Artista a mizat pe extravaganță și a atras toate privirile

Etichete: robin wright , dylan penn

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri