*EXCLUSIVE* Dolph Lundgren and Emma Krokdal workout at Pro Camp gym in Venice
Divertisment

Dolph Lundgren, surprins cu logodnica cu 38 de ani mai tânără. Presa speculează că s-au căsătorit în secret

După ce Dolph Lundgren și-a anunțat logodna cu o femeie cu 38 de ani mai tânără ca el, pe nume Emma Krokdal, zvonurile legate de nuntă nu au încetat apară. Mulți cred cei doi s-au căsătorit în secret, după ce mai multe persoane au observat un inel pe degetul de la mâna stângă a actorului.

Cuplul a fost văzut împreună joi, ieșind dintr-o sală de sport, într-un cartier din Los Angeles, California. Îmbrăcați în echipament sportiv, ambii au afișat o figură atletică, datorată orelor petrecute în sala de sport.

Deși Dolph Lundgren are aproape 63 de ani, imaginile surprinse cu acesta dovedesc, încă odată, faptul actorul nu își arată vârsta, fiind într-o condiție fizică excepțională. Îmbrăcat într-un hanorac, pantaloni scurți și colanți de compresie, actorul a luat în serios sesiunea de sport.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citeşte şi: Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineții. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

Nici logodnica acestuia nu s-a lăsat mai prejos, purtând o pereche de colanți scurți, asortați cu cei ai partenerului, care i-au pus în evidență trupul zvelt și picioarele tonifiate.

Un singur lucru lipsea, inelul văzut săptămâna trecută pe degetul actorului. Deși este normal nu porți accesorii în sala de sport, lipsa acestuia ar putea veni și din dorința lui Dolph de a ține private lucrurile legate de relația lui, întrucât a primit un val de reacții negative.

Citeşte şi: Olivia Wilde, apariție rară. Cum a fost surprinsă la doar câteva zile de când își îmbrățișa fostul partener

Dolph Lundgren și logodna cu o femeie cu 38 de ani mai tânără ca el

La începutul verii, Dolph Lundgren și-a uimit fanii când și-a anunțat logodna cu o femeie cu 38 de ani mai tânără el, Emma Krokdal. Bunul său prieten, Sylvester Stallone, l-a felicitat atunci, însă majoritatea fanilor l-au luat peste picior, pentru că viitoarea soție e de-o seama cu fiicele lui. Și mai și seamănă din punct de vedere fizic. Toate sunt blonde și superbe :) Trecând peste micile răutăți, probabil că majoritatea admiratorilor lui Dolph Lundgren ar fi vrut să fie în locul lui.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri