Dominic West
Divertisment

Dominic West / Foto: Profimedia

Dominic West, care-l joacă pe regele Charles în "The Crown", despre ruperea prieteniei cu prințul Harry: "Probabil am spus prea multe"

Dominic West, actorul care-l interpretează pe regele Charles în serialul "The Crown", spune că, deși înainte vorbea cu prințul Harry, de care-l lega o prietenie, acum nu o mai face. 

"Am cam pierdut legătura pentru că am spus prea multe într-o conferință de presă, iar după aceea n-am mai vorbit", a dezvăluit West într-o emisiune, conform US Weekly. Presat să elaboreze subiectul și să dea mai multe detalii despre prietenia ruptă cu ducele de Sussex, actorul a mai spus că degradarea s-a produs cam la un an după ce au participat împreună la un eveniment caritabil în Antarctica, pentru veteranii răniți în război. Asta s-a întâmplat în 2013, deci nu "The Crown" este responsabil pentru destrămarea amiciției, așa cum ar fi mulți tentați să creadă.

Citește și: Ce s-a ales de Kelly Fisher, modelul pe care Dodi al-Fayed l-a părăsit pentru a fi cu prințesa Diana. Renunțase la carieră pentru el

dominic west (3)
Dominic West, în "The Crown"/ Foto: Profimedia

În 2014, într-o conferință de presă în care a atins și subiectul expediției, actorul de 54 de ani a declarat. "Harry a fost parte importantă din echipă. Părea specializat în construirea latrinelor. A făcut o structură incredibilă din blocuri, pentru a ține vântul departe. Avea chiar și un suport pentru rola de hârtie".

Zilele trecute, starul de 54 de ani a adăugat: "Cred că am fost întrebați ce am făcut și cum am celebrat când am ajuns acolo. Probabil am spus prea multe."

Citește și: Consultantul producătorilor serialului „The Crown”: Prinții William și Harry „s-au certat” în timpul funeraliilor bunicului lor

Prietenia cu prințul Harry s-a rupt definitiv, așa că West nu a putut lua legătura cu el pentru a-i cere sfaturi legate de interpretarea lui Charles. În sezoanele 5 și 6 ale popularului serial "The Crown", Dominic West a intrat în pielea prințului/regelui Charles. Mai mult, acesta l-a împiedicat pe fiul său vitreg, Senan, în vârstă de 15 ani, să joace rolul tânărului prinț Harry, pentru că se simțea inconfortabil în legătură cu felul în care evolua povestea lui în sezonul 6. "Nu mi-a plăcut scena de la Balmoral în care trebuie să îi spui unui băiat că mama lui a murit". 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri