Donatella Versace/ Profimedia
Divertisment

Donatella Versace/ Profimedia

Donatella Versace, adevărul despre rochia de mireasă pe care a creat-o pentru Britney Spears: „Nu am putut să o refuz. Era atât de elib

Donatella Versace a vorbit sincer în cadrul podcastului lui Emily Ratajowski. Pe lângă poveștile despre cariera sa de lungă durată, despre copilăria din sudul Italiei, despre industria modei din anii '70 și despre moștenirea răposatului ei frate Gianni, creatoarea de modă a vorbit și despre prietenia sa cu Britney Spears. 

Donatella a cunoscut-o pe Britney Spears atunci când artista avea doar 20 de ani, creatoarea de modă amintindu-și că a fost primul designer pe care vedeta pop l-a văzut în viața ei. 

Citește și: E recunoscută pentru că a apelat la operații estetice, dar rămâne o apariție electrizantă. Cum arată Donatella Versace la 66 de ani

„A venit la Milano, avea 20 sau 21 de ani. Era în apogeul carierei, dar era atât de umilă”, a început să spună Donatella Versace. „I-am cerut să facă câteva interviuri și a răspuns: „Desigur, da”. Nu a spus niciodată nu la nimic. Era uimitoare”, a continuat creatoarea de modă. 

Donatella Versace și Britney Spears/ Profimedia
Donatella Versace și Britney Spears/ Profimedia

Unul dintre lucrurile pe care Donatella Versace nu i l-a putut refuza a fost rochia de mireasă. Casa de modă s-a ocupat să-i ofere cântăreței una dintre cele mai spectaculoase rochii de mireasă, pe care a purtat-o la nunta ei cu Sam Asghari, din iunie 2022. Designerul i-a recunoscut lui Ratajowski că experiența de a proiecta rochia lui Britney Spears a fost „uimitoare” și că a fost „impresionată să o văd pe Britney, atât de eliberată” în rochia pe care a creat-o pentru ziua sa specială. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Imagini rare cu Donatella Versace la plajă. Cum arată creatoarea de modă la 65 de ani

Confecționarea rochiei albe din mătase a durat peste 700 de ore, fiind realizată manual de croitorii Atelier Versace. Piesa vestimentară a prezentat o trenă de trei metri și un decolteu elegant. Donatella Versace nu numai că a proiectat conceptul rochiei, ci a fost și unul dintre puținii invitați ai lui Spears la ceremonia sa, spunând că „nunta a fost restrânsă, dar foarte frumoasă”

Donatella Versace și Britney Spears/ Profimedia
Donatella Versace și Britney Spears/ Profimedia

„De când am cunoscut-o, Britney a avut întotdeauna un loc special în inima mea. Văzând-o liberă, fericită și acum căsătorindu-se, mă face să zâmbesc din suflet”, a spus Donatella. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri