Donna D'Errico/ Profimedia
Divertisment

Donna D'Errico/ Profimedia

Donna D'Errico este adorată de mulți bărbați, însă la 54 de ani este în continuare singură: „Mulți te doresc, dar nimeni nu te iubește”

Donna D'Errico, actrița cunoscută pentru rolul său din „Baywatch”, și-a uimit din nou urmăritorii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie îndrăzneață. Vedeta în vârstă de 54 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o lenjerie intimă senzuală, după ce a recunoscută că are probleme în a-și găsi un partener. 

În postarea sa de pe rețeaua de socializare, actrița și-a expus formele voluptoase într-un top negru din dantelă și bikini asortați, primind o mulțime de complimente din partea utilizatorilor. Deși mulți bărbați și-ar dori o relație cu frumoasa vedetă, aceasta a mărturisit că îi este greu să-și găsească un partener care să o iubească pentru ceea ce este. 

Citește și: Donna D'Errico, actrița celebră din Baywatch, s-a fotografiat în costum de baie după ce fanii au numit-o „bătrână”: „Pot face ce vreau”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu sunt un înger. Am făcut multe lucruri îndoielnice, pe undele chiar cu deplină cunoștință de ceea ce făceam. Mi-aș dori să le pot uita. L.A. este un oraș singuratic, plin de oameni frumoși și temporari. Eu sunt o ființă umană la fel ca toți ceilalți, astfel că, uneori, compania unui bărbat frumos se poate simți precum dragostea, nu-i așa? Trăiesc în abundență atunci când vine vorba de bărbați. Am întotdeauna cu cine să ies la întâlnire, dacă vreau. Dar prefer să stau singură. Îți amorțește inima atunci când vezi că mulți bărbați te doresc, dar nimeni nu te iubește”, a declarat Donna D'Errico. 

Donna D'Errico, criticată de fani pentru că se fotografiază în costum de baie la vârsta de 54 de ani

Într-o fotografie postată pe contul său de Instagram, celebra actriță și-a etalat formele voluptoase îmbrăcată într-un costum de baie alb, format din două piese. Aceasta și-a arătat abdomenul plat și bustul generos, fiind așezată pe măsuța de cafea din sufragerie, după ce mai mulți urmăritori de-ai săi au criticat-o pentru faptul că este prea în vârstă pentru a mai poza în ipostaze provocatoare și a-și expune corpul. 

Citește și: Nu s-a schimbat nimic! Loni, fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul din Baywatch, surprinsă în timp ce căuta prin gunoaie

Vizibil afectată de comentariile negative, Donna D'Errico, acum în vârstă de 54 de ani, a scris un mesaj dur la descrierea fotografiei: „Foarte multe femei m-au criticat după ce am postat videoclipul de pe 4 iulie, în care port un costum de baie în culorile roșu, alb și albastru, pentru că au crezut că sunt „mai clasică decât atât” și „prea bătrână pentru a purta costum de baie”, iar preferata mea a fost „disperată”. Lăsați-mă să vă spun ceva care v-ar putea surprinde. Pot să port și să fac literalmente orice vreau. În acest sens, uitați-mă în costum de baie pe o măsuță de cafea”. 

Actrița a continuat descrierea susținând că nu a șters videoclipul postat pe 4 iulie și că fanii îl pot vedea în continuare pe profilul său. În clipul video, aceasta apare îmbrăcată într-un costum de baie în culorile drapelului din SUA, marcând Ziua Independenței statului american. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri