Loni Willison, surprinsa in timp ce cauta prin gunoaie
Divertisment

Credit foto: Getty Images/Profimedia Images

Nu s-a schimbat nimic! Loni, fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul din Baywatch, surprinsă în timp ce căuta prin gunoaie

Au trecut câteva luni de zile de când Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch, Jeremy Jackson, a fost surprinsă căutând prin tomberoane, iar de atunci nu s-a schimbat nimic, în ciuda faptului că imaginile uluitoare au făcut înconjurul lumii.

Loni Willison, în vârstă de 37 de ani, a fost surprnsă în urmă cu câteva zile căutând prin tomberoane în Venice, Beach, California.

Citește și: Loni, fosta soție a lui Jeremy Jackson, starul din Baywach, surprinsă în timp ce căuta prin gunoaie:”Nu vreau ajutor, sunt bine!”

În imaginile surprinse de fotografi, Loni este de nerecunoscut. Dacă în trecut făcea furori în ținute care mai de care mai sexy, acum aceasta apare îmbrăcată în jeanși un pulover, peste care a asortat o geacă. Din păcate, însă, fanii n-au putut să nu observe că pantalonii îmbrăcați de ea erau plini de pete.

Potrivit unui apropiat, Loni trăiește fără adăpost de luni de zile, iar fostul ei soț a refuzat să o ajute. Ba mai mult, în luna octombrie, ea a recunoscut că nu își dorește să fie ajutată de nimeni.

Citește și: Priyanka Chopra, de nerecunoscut într-o imagine de acum 21 de ani. Cum arăta la 17 ani viitoarea Miss World

”Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc bine. Nu vreau să mă ajute nimeni. Pot să trăiesc pe cont propriu. Am tot ce am nevoie chiar aici. Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd, nu vor să mă vadă”, spunea atunci Loni, care ar fi dependentă de alcool și de droguri.

Cine este Loni Willison

Loni Willison s-a căsătorit cu Jeremy Jackson în 2012, iar mariajul lor a durat doar doi ani.

Loni a lucrat ca o asistentă într-o centru de chirurgie estetică din Los Angeles, însă în 2016, după ce și-a pierdut jobul, ea a suferit o cădere. Ulterior, și-a pierdut casa și nu și-a permis să plătească o chirie, motiv pentru care a ajuns pe străzi. Ea s-a confruntat, de asemenea, cu probleme psihice și a fost și dependentă de metamfetamină, un drog de sinteză extrem de periculos.

Credit foto: Profimedia Images 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri