Frank and Penelope - Los Angeles Premiere
Divertisment

Donna D'Errico. Profimedia

Donna D'Errico, în celebrul costum de baie roșu din „Baywatch”, la 26 de ani de la apariția în serialul cu salvamari

Donna D'Errico a îmbrăcat din nou celebrul costum de baie roșu din „Baywatch”, pentru a sărbători vestea unui reboot al serialului, la 26 de ani de când a jucat în producția originală.

Vedeta în vârstă de 55 de ani a postat pe Instagram o imagine în care apare purtând costumul roșu dintr-o singură piesă. Fostul model Playboy a pozat pe plajă, în timp ce se sprijină de un jeep galben.

„Pornesc un reboot #Baywatch pe @fox? Cred că este foarte tare! Iată-mă reimaginând o scenă din Baywatch, în costumul roșu”, a transmis ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donna a interpretat-o pe Donna Marco în „Baywatch”, din 1996 până în 1998. 

Donna D'Errico/ Profimedia
Donna D'Errico/ Profimedia

În urmă cu mai bine de o săptămână a apărut informația că „Baywatch” va reveni, dar nu există niciun indiciu că starurile din seria originală, Pamela Anderson și David Hasselhoff, se vor întoarce.

Fox a încheiat un acord cu Freemantle, potrivit Variety.

Donna D'Errico a povestit recent de ce este singură la 55 de ani. Ea a mărturisit că îi e greu să-și găsească un partener care să o iubească pentru ceea ce este.

„Nu sunt un înger. Am făcut multe lucruri îndoielnice. Mi-aș dori să le pot șterge. L.A. este un oraș singuratic, e plin de oameni frumoși, dar indisponibili. Sunt un om ca toți ceilalți. Uneori, compania unui bărbat frumos se poate simți precum dragostea, nu-i așa? Am întotdeauna cu cine să ies la întâlnire, dacă vreau. Dar prefer să stau singură. E dureros când vezi că mulți bărbați te doresc, dar niciunul nu te iubește”, a declarat Donna D'Errico.

Etichete: baywatch , donna d'errico

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri