reginele maxima si letizia
Divertisment

Reginele Maxima a Olandei și Letizia a Spaniei, stilate în roșu / Foto: Profimedia

Două regine în roșu, una mai stilată ca alta. Letizia a Spaniei și Maxima a Olandei, apariții fără cusur la evenimente de zi

Sunt unele dintre cele mai urmărite femei din lumea regală europeană și, pe lângă activitățile lor oficiale, regina Letizia a Spaniei și regina Maxima a Olandei atrag atenția și datorită felului în care se îmbracă. Stilul și eleganța sunt parcă înnăscute, așa că nu prea există ocazii în care să dea greș din acest punct de vedere.

Pentru evenimente ținute în țările lor, cele două regine au ales să se îmbrace în roșu. Total diferit, una în costum cu pantaloni și sacou, iar cealaltă într-o rochie de zi, ambele au fost simple, dar perfect potrivite pentru zi.

Citește și: Cum arăta regina Letizia acum 19 ani, în ziua nunții cu Felipe al Spaniei. Fosta jurnalistă a purtat o rochie de 8 milioane de dolari

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 51 de ani, a purtat o bluză de mătase și un costum roșu cu pantaloni și sacou lung. Ținuta a fost completată cu bijuterii delicate și pantofi maro. Aceasta a participat alături de soțul ei, regele Felipe, la deschiderea expoziției Picasso în Madrid. Mai mult, a fost prezentă și la decernarea premiilor acordate în jurnalism de El Mundo. Și ea, la rândul ei a fost jurnalistă înainte de a se căsători cu regele Felipe, așa că domeniul îi este foarte drag și cunoscut.

Felipe al VI-lea a fost îmbrăcat într-un costum gri și a ales o cravată roșie cu buline, asortându-se perfect cu partenera lui.

Regina Maxima s-a jucat cu nuanțele de roșu

De cealaltă parte, regina Maxima a Olandei a ales o rochie midi tot pentru un eveniment de zi. A folosit și o nuanță închisă de roșu, un vișiniu șic, pentru capă, geantă și pantofi. Naturală, discret machiată și cu părul blond lăsat liber pe umeri, regina de 52 de ani, mamă a trei copii, a fost în centrul atenției la o gală a unui ONG.

Citește și: Momentul în care Camilla o întrerupe pe Kate într-o conversație cu Regina Maxima a Olandei. Cum a reacționat soția lui William

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?