serenamain
Divertisment

Dovada că Serena Williams poate fi super feminină și elegantă. Cum arată jucătoarea de tenis într-o rochie albă mulată

Serena Williams este o femeie puternică… și la propriu, și la figurat. Atletică, cu o masă musculară impresionantă, jucătoarea de tenis a demonstrat că poate fi și feminină și elegantă, dacă își propune acest lucru.

Serena a făcut pe modelul pentru buna sa prietenă Kelly Rowland, fosta colegă a lui Beyonce din Destiny’s Child. Acum Kelly este și designer, iar rochia creată de ea îi vine perfect Serenei.

Jucătoarea de tenis s-a filmat în oglindă în rochia albă mulată, cu un umar gol. Ținuta i-a pus perfect în valoare corpul intens lucrat, dar cu forme bine definite.

serena williams

Serena Williams: "A fost dificil să-mi accept formele"

Într-un interviu mai vechi acordat jurnaliștilor de la Saturday Times, sportiva a mărturisit că a întâmpinat dificultăți în a-și accepta fizicul musculos: "A fost greu să-mi accept formele. Încercați să alergați voi cu bustul meu. Mă deranjează, că să nu mai zic că este și periculos pentru că îmi afectează ligamentele", a mărturisit cu sinceritate sportiva.

Musculos sau nu, fizicul Selenei arată excepţional, iar aceasta a dovedit că poți fi feminină oricând, chiar și cu formele sale, care sunt, până la urmă, rezultatul unui efort fizic constant.

Etichete: serena williams , rochie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri