serenamain
Divertisment

Serena Williams, irezistibilă într-o salopetă neagră mulată. Jucătoarea de tenis are un corp de milioane

Când nu se află pe terenul de tenis, Serena Williams impresionează prin cele mai elegante și provocatoare ținute, care îi scot în evidentă trupul de atletă.

Jucătoarea de tenis, în vârstă de 39 de ani, a încins imaginația fanilor printr-o fotografie publicată recent pe rețelele de socializare, în care arată incredibil. Îmbrăcată într-o salopetă neagră mulată, asortată cu o pereche de stiletto în aceeași nuanță și un inel cu piatra mare, Serena a părut o competiție serioasă pentru Catwoman.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Serena Williams și fiica sa, duo adorabil în prima lor campanie de modă: "Olympia este o mini Serena"

Nu știm dacă aceasta fost intenția ei, însă fanii nu s-au putut abține nu o compare cu personajul fictiv din benzile desenate, fiind impresionați de apariția sa răvășitoare.

"Nu meritam o așa fotografie, dar mulțumim", "Am nevoie de ținuta asta", "Ești superbă", "Catwoman", "Ești o regină", au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Fotografia cu pricina a strâns peste 327 de mii de aprecieri.

Serena Williams: "A fost dificil -mi accept formele"

Într-un interviu mai vechi acordat jurnaliștilor de la Saturday Times, sportiva a mărturisit a întâmpinat dificultăți în a-și accepta fizicul musculos: "A fost greu -mi accept formele. Încercați alergați voi cu bustul meu. deranjează, nu mai zic este și periculos pentru îmi afectează ligamentele", a mărturisit cu sinceritate sportiva.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea, hărțuită pe rețelele sociale. Românca a rupt tăcerea: ”Cineva folosește profiluri false pentru a mă denigra!”

Musculos sau nu, fizicul Selenei arată excepţional, iar aceasta a dovedit că poți fi feminină oricând, chiar și cu formele sale, care sunt, până la urmă, rezultatul unui efort fizic constant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri