Khloe Kardashian 01 - Copy
Divertisment

Khloe Kardashian

După poza needitată “scapătă” pe internet, Khloe Kardashian încearcă să își refacă imaginea: "Este aproape de nesuportat presiunea"

Khloe Kardashian a fost “devastată” după ce o imagine needitată cu ea a fost postată pe echipa sa de PR pe rețelele de socializare. Deși nu arată rău deloc, vedeta nu are același tonus în imaginea controversată, fanii ajungând la concluzia că își editează excesiv pozele și că, de fapt, așa arată ea în realitate.

Echipa de PR a vedetei încearcă din răsputeri să scoată imaginea de pe internet, însă fără prea mare succes. Cum a răspuns Khloe Kardashian? Etalându-și trupul în toată splendoarea într-un live pe Instagram :)

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Khloe Kardahsian, care ani de zile s-a simțit complexată din cauza felului în care arată și a kilogramelor în plus, a simțit nevoia să se apere. Sora lui Kim Kardashian a muncit din greu pentru a obține trupul mult visat, iar acum se mândrește cu el. Ca să le arate fanilor cum este cu adevărat corpul său, s-a filmat topless în bikini în fața oglindei. Vedeta arată spectaculos, super tonifiată, cu un abdomen de invidiat.

“Este aproape de nesuportat presiunea de a te ridica la standardele imposibile pe care publicul le-a setat pentru mine”, spune Khloe într-o postare pe Instagram.

Vezi si: Kim Kardashian, siluetă de invidiat în costum de baie. Cum face față divorțului de Kanye West

Vedeta le-a scris fanilor despre trăirile sale:

“Hei, prieteni, asta sunt eu și corpul meu fără filtre și editări. Ca să vă spun sincer, presiunea, jignirile constante și criticile pe care le-am primit toată viața, ca să arăt perfect potrivit standardelor altora, au fost prea mult pentru mine.

Khloe Kardashian

“Khloe este sora grasă!”, “Khloe este sora urată”, “Tatăl ei sigur nu e tatăl ei adevărat pentru că arată atât de diferit”, “Sigur s-a operat ca să slăbească atât!”. Să continui?

Oh, dar cui îi pasă cum se simte ea, pentru că a avut o viață privilegiată. E și într-un reality show, așa că se așteptă la asta. Nu caut compasiune, ci să mă înțelegeți ca om”, a scris Khloe.

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Kanye West averea de 6.6 miliarde de dolari – de la toalete extravagante de aur până la frigidere cu Swarowski

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri