colaj kim
Divertisment

Kim Kardashian, siluetă de invidiat în costum de baie. Cum face față divorțului de Kanye West

Deși se află în mijlocul unui divorț, Kim Kardashian își continuă viața extravagantă de până acum, pozând în ipostaza unei femei lipsite de griji.

Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a publicat pe rețelele sociale câteva fotografii incendiare în costum de baie din una dintre vacanțele sale. Întinsă pe un hamac, aflat deasupra apei, Kim arată mai bine ca niciodată, dovada aceasta are constant grijă de silueta sa, chiar şi cu toate probleme din viaţa ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Gwyneth Paltrow, mărturisiri neașteptate despre fostul soț: ”Niciodată nu am vrut să divorțez!”

Aceeași atitudine degajată o are și în cele mai recente fotografii surprinse de paparazii în timpul unei întâlniri de afaceri din Los Angeles. Membra familiei Kardashiana a arătat formidabil într-o ținută beige, cu imprimeu de șarpe, lucru de care a fost conștientă, căci a cochetat cu camera în timp ce și-a fluturat părul lung și și-a etalat formele de vis.

Cu toate acestea, mama sa, Kris Jenner, a dezvăluit de curând în spatele acestor imagini lipsite de griji se află o Kim care suferă în secret în urma divorțului de Kanye, cu care a fost căsătorită timp de 7 ani.

"Știu că nu vrea să vorbească despre asta în făța camerei, dar simt îi este greu. Nu stiu cum se descurcă cu tot acest stres."

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Kanye West averea de 6.6 miliarde de dolari – de la toalete extravagante de aur până la frigidere cu Swarowski

Divorțul nu este unica grijă a lui Kim Kardashian, aceasta fiind nevoită  facă față şi demersurilor pentru custodia celor patru copiii pe care îi are cu Kanye: North, Saint, Chicago și Psalm, care se doreşte a fi una comună.

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?