michael douglas, catherine-zeta jones, dylan douglas
Divertisment

Dylan Douglas, alături de părinții lui celebri, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones / Foto: Profimedia

Dylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, cu iubita la un concert. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

Dylan, fiul celebrilor Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, s-a afișat pentru prima dată cu iubita lui. Cei doi, frumoși și îndrăgostiți, au fost împreună la un concert Rolling Stones.

Dylan, în vârstă de 23 de ani, absolvent al Universității Brown, a petrecut timp alături de iubita lui, o simpatică șatenă, care a stat tot timpul lângă el. Cei doi tineri s-au bucurat de muzica și show-ul făcut de Mick Jagger și compania, din primele rânduri ale sălii.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas și cei doi copii ai lor, momente prețioase în familie. Actorii și-au vizitat fiul la universitate

Mama lui Dylan, Catherine Zeta-Jones, a fost printre primele persoane care au comentat în dreptul imaginilor postate de tânăr pe Instagram. Nu s-a legat, însă, de companie, în mesajul ei.

"Putem vorbi despre biletul de acces în toate zonele? Atât de geloasă. Asta este prea cool", a scris actrița, urmată rapid de sora lui Dylan, Carys: "Fanul numărul 1 al celor de la Stones". Și Cameron, fratele vitreg al lui Dylan, fiul din prima căsnicie a lui Michael Douglas, i-a lăsat un scurt mesaj: "Arătați bine".

Catherine Zeta-Jones, alături de Michael Douglas și de fiul lor, Dylan

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, mariaj de peste două decenii, împreună la bine și la greu

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, la Plaza Hotel în NYC. În noiembrie ei vor celebra 24 de ani de căsnicie. Au doi copii mari și frumoși, Dylan (23 de ani) și Carys (21 de ani). Michael Douglas mai are un băiat de 45 de ani, Cameron, din prima căsătorie, cea cu Diandra Luker.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, despre problemele din căsnicia cu Michael Douglas: "E imposibil să nu existe suișuri și coborâșuri într-un mariaj"

„În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit Catherine Zeta-Jones despre mariajul cu Michael Douglas.

Zeta-Jones i-a fost alături soțului ei când acesta a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului și al limbii. Lupta cu boala, precum și tulburarea ei bipolară și-au pus amprenta asupra mariajului lor și în 2013 au hotărât să se despartă. Nu au luat și decizia radicală de a divorța, ci au lucrat pentru a repara lucrurile, iar reînnodarea poveștii de iubire i-a făcut mai puternici și mai uniți ca înainte.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri