actor 63 de ani
Divertisment

Ea, 24 de ani, el, 63. Actorul Dolph Lundgren, surprins în compania logodnicei sale mai tânără cu 38 de ani decât el

Nimic nu poate sta în calea iubirii, nici măcar diferența de vârstă, iar acest lucru este dovedit de Dolph Lundgren, celebrul actorul de filme de acțiune, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa, o tânără de 24 de ani, care are aceeași vârstă ca fiica actorului, Ida Lundgren.

Dolph Lundgren, unul dintre cele mai cunoscuți actori de filme de acțiune, va aniversa, în curând, un an de logodnă cu partenera sa, Emma Krokdal, o tânără de 24 de ani, alături de care a ieșit în oraș.

Actorul în vârstă de 63 de ani a fost surprins la o cină romantică alături de partenera sa, care este mai tânără cu 38 de ani decât el.

Citește și: Jennifer Lopez, reacție nervoasă după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Rodriguez. Imaginile postate pe Instagram sunt acum virale

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile surprinse de fotografi, actorul de filme de acțiune a ales să poarte o ținută lejeră, formată din jeanși și o maletă, peste care a asortat o geacă din piele întoarsă. De cealaltă parte, logodnica lui a purtat niște pantaloni din piele și un top transparent, ce-i lăsa la vedere bustul impresionant.

Dolph Lundgren, starul filmelor ”Rocky” și ”Soldatul universal”, a cerut-o de soție pe Emma Krokdal, instructor de fitness într-un club sportiv din Los Angeles, SUA, după câteva luni de relație. Acum, cei doi se pregăsesc să aniverseze un an de logodnă și sunt mai fericiți ca niciodată.

Anul trecut, după ce s-au logodit, cei doi au postat aceeași fotografie pe rețelele sociale, făcută pe terasa casei lor, la scurt timp după logodnă, iar fericita viitoare mireasă le-a arătat fanilor ei inelul de logodnă, urmată de comentariul ”Ciupiți-mă!”, dovadă că iubitul ei a surprins-o. Dolph, în schimb, a scris: ”Ceva special s-a întâmplat în Suedia”.

Citește și: Ea este cea mai atrăgătoare bunică din showbiz. Mama lui Gigi Hadid, surprinsă cu nepoțica la plimbare

Actorul este recunoscut pentru numeroasele relații pe care le-a avut cu diferite actrițe și fotomodele, printre iubitele sale numărându-se cântăreața Grace Jones, modelul Janice Dickinson și actrița Samantha Phillips.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri