tamplar in costum de baie (1)
Divertisment

Tânăra care face tâmplărie în costum de baie. / Foto: Instagram

Ea e tânăra care face tâmplărie în costum de baie. Internauții sunt contrariați: "Nu-ți intră așchii în piele?"

O tânără cu forme voluptoase și-a ales o meserie despre care mulți cred că este una dedicată exclusiv bărbaților. Frumoasă și sexy, femeia este un tâmplar dedicat, dar ceea ce o diferențiază este că-și face treaba în costum de baie.

Tânăra care muncește numai în costume de baie și-a făcut și un cont de TikTok, iar multe dintre clipurile ei au devenit virale. Internauții au recunoscut că au fost distrași de felul în care arată.

Citește și: Roxana Vancea, pozată de soț în costum de baie. Fosta asistentă tv e ca Miss Fitness, super tonifiată, cu mușchi perfect definiți

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Blonda care are și o mică afacere în domeniul tâmplăriei, în cadrul căreia își vinde produsele făcute chiar de ea, a fost acuzată că se preface că muncește pentru a strânge vizualizări și că, de fapt, ea nu s-ar pricepe la dulgherie. În schimb, femeia dă replicile pe internet, cu și mai multe clipuri care o arată în timp ce taie și asamblează lemne, mai mult descoperită decât îmbrăcată. Pe lângă această meserie, aceasta este și instructor de fitness, fiind foarte precoupată de cum arată.

@thebikinicarpenter

Saw cuts

♬ original sound - thebikinicarpenter

Citește și: Lucrează ca electrician, iar bărbații se îndrăgostesc de ea când o văd la muncă. Impresionează și cu pozele în costum de baie

"Nu-ți intră așchii în piele?", a întrebat-o un internaut, pentru ca alții să completeze: "Face vreodată vreun lucru sau se preface pentru a deveni celebră că lucrează în bikini?"; "Încerc să-mi dau seama dacă ea face toate astea sau iubitul o lasă să facă clipuri cu lucrurile lui".

"Tai lemne în costum de baie pentru a-i enerva pe bărbații tâmplari de pe pagina mea", a spus la un moment dat blondina.

 

 

 

Etichete: costum de baie , blonda , tamplar

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri