Carmina Olimpia Coftas5
Divertisment

Carmina Olimpia Coftas a fost desemnată Miss Universe România 2021 / Facebook

Ea e tânăra desemnată Miss Universe România 2021. Are doar 21 de ani și a lucrat ca prezentatoare TV

Miss Universe România 2021 a fost desemnată duminică seară, iar cea care a fost încoronată este Carmina Olimpia Coftas, o tânără de doar 21 de ani, studentă în anul al treilea la Facultatea de Istorie.

Carmina Olimpia Coftas6

Nu mai puțin de 25 de tinere din toate colțurile țării s-au înscris în lupta pentru titlul de Miss Universe România 2021, însă fericita câștigătoare a fost Carmina Olimpia Coftas, o tânără din Cluj, în vârstă de 21 de ani.

Citește și: Atrage privirile pretutindeni. Fosta Miss Universe, Olivia Culpo, o apariție de neratat pe străzile din New York

Carmina Olimpia Coftas2
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Carmina s-a născut la Târgu-Mureș, dar locuiește în Cluj-Napoca, acolo unde studiază Facultatea de Istorie, fiind în anul al treilea. Aceasta a fost, de asemenea, și prezentatoare TV la un post de televiziune local.

Citește și: Billie Lourd, fiica lui Carrie Fisher, siluetă impecabilă la scurt timp de la naștere. Cum s-a fotografiat actrița

Organizatoarea acestui eveniment a fost chiar Bianca Tirsin, reprezentanta României la Miss Universe 2021, eveniment care a avut loc în Florida, SUA, în luna mai.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri