O studentă din Polonia, în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată Miss World
Divertisment

O studentă din Polonia, în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată Miss World / Profimedia Images

O studentă din Polonia, în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată Miss World: ”Nu-mi vine să cred!”

Karolina Bielawska, o studentă din Polonia, a fost încoronată miercuri seară Miss World 2021, într-o gală desfăşurată în Puerto Rico, în care nicio concurentă latino-americană nu a fost premiată şi care a fost înconjurată de controverse, relatează EFE.

Prima finalistă a fost Shree Saini, candidata Statelor Unite, iar cea de-a doua, Olivia Yace, din Cote d' Ivoire, una dintre favoritele celei de-a 70-a ediţii a concursului internaţional de frumuseţe, potrivit Agerpres.

Gala desfăşurată în sala Coca Cola Music Hall din San Juan a fost presărată de problemele legate de organizatori, care au determinat publicului să fluiere şi să profereze insulte în lipsa candidatelor "latino" neincluse în Top 12 al finalistelor, precum reprezentanta Venezuelei, Alejandra Conde.

Citește și: Finala Miss World, amânată după ce zeci de concurente au fost depistate pozitiv pentru coronavirus

Karolina Bielawska, care a fost încoronată Miss World 2021, a făcut primele declarații și a mărturisit că nu și-a imaginat că va câștiga.

O studentă din Polonia, în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată Miss World

”Când mi-am auzit numele, am fost surprinsă, nu mi-a venit să cred, încă nu-mi vine să cred. Dar mă simt onorată.”, a spus tânăra în vârstă de 23 de ani.

Totodată, tânăra care urmează o facultate în administrație, a mărturisit că își dorește să devină un speaker motivațional. În ceea ce privește activitățile ei din timpul liber, ea adoră să înoate, să facă scufundări, dar și să joace tenis și badminton.

O studentă din Polonia, în vârstă de 23 de ani, a fost încoronată Miss World

Gala ar fi trebuit să aibă loc pe 16 decembrie la sala Coliseo din Puerto Rico, dar a fost amânată trei luni după ce au fost depistate 38 de cazuri de COVID-19, în rândul concurentelor şi personalului echipei tehnice.

Citește și: Uimește cu frumusețea ei, dar ascunde un mare secret. Mărturisirile unei finaliste Miss World: ”Nu regret când rănesc pe cineva!”

În Puerto Rico s-au întors săptămâna aceasta 40 dintre cele 97 de participante la concursul Miss World 2021.

Cum a arătat clasamentul de la Miss World

Topul 12 a fost format de 13 concurente, după ce două s-au aflat la egalitate, şi a inclus reprezentantele din Vietnam, Mexic, Irlanda de Nord, Filipine, Polonia, Somalia, Statele Unite, Columbia, Republica Cehă, Franţa, India, Indonezia şi Cote d' Ivoire.

În următoarea fază s-au clasat reprezentantele SUA, Shree Saini; Poloniei, Karolina Bielawska; Indoneziei, Pricilia Yules; Mexicului, Karolina Vidales; Irlanda de Nord, Anna Leitch; şi Cote d' Ivoire, Olivia Yace.

Citește și: Iubita lui Mick Jagger, irezistibilă în costum de baie. Cât de frumoasă e partenera solistului de la Rolling Stones

Anunţarea finalistelor a stârnit protestele publicului, surprins de lipsa uneia dintre principalele favorite: venezueleana Alejandra Conde şi portoricana Aryam Díaz.

"Să câştige o latină, Venezuela, ţară a reginelor, eu sunt portorican, tu ce eşti?", au fost câteva dintre sloganele scandate de public.

În cadrul evenimentului a avut loc şi un moment emoţionat dedicat Ucrainei, când participantele au fost rugate să aprindă lumânări, într-un omagiu condus de vocea celei care a fost încoronată Miss World 2019, jamaicana Toni-Ann Singh.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri