ening during the 76th Venice Film Festival
Divertisment

Sara Sampaio, Foto: Profimedia

Eleganţă fară prea mult efort. Sara Sampaio impresionează într-o ținută ce îi scoate în evidență picioarele de model

Sara Sampaio este unul dintre cele mai apreciate modele din lume, impresionând nu doar prin aspectul fizic, dar și prin alegerile vestimentare. Atentă mereu la apariţiile publice, frumoasa de origine portugheză a dovedit de-a lungul timpului își merită locul în rândul modelelor de top.

Tânăra, în vârstă de 29 de ani, este atentă la aspectul fizic nu doar atunci când defilează pentru marile case de modă, ci și în timpul ieșirilor cu prietenii. Surprinsă în timp ce se îndrepta spre un restaurant din Malibu, pentru a lua praznul cu un bărbat necunoscut, Sara a fost epitomul eleganței.

Ținuta casual-șic, formată dintr-un sacou albastru, pantaloni scurți de blugi, un maiou și o geantă mică, toate în aceleaşi nuanţă a fost completată de o pereche de adidași albi, oferindu-i o notă de lejeritate. Lejeră a fost și coafura acesteia, modelul optând pentru un coc ciufulit, iar lipsa machiajului a fost mascată de ochelarii supradimensionați.

Citeşte şi: Are un abdoment perfect. Modelul brazilian, Izabel Goulart, și-a etalat corpul după un antrenament la sală

Sara Sampaio a defilat de-a lungul anilor pentru unii dintre cei mai buni designeri de modă din lume, iar în 2015 a obținut titlul de îngeraş Victoria's Secret.

2014 Victoria Secret Fashion Show - Part 2

Cariera sa a cunoscut un succes major când a devenit primul model portughez care a apărut în râvnita revistă Sports Illustrated Swimsuit în 2014.

Club Sports Illustrated at LIV Nightclub Fontaineble, Miami Beach, America - 19 Feb 2014

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, mai curajoasă vestimentar de când a devenit mamă! A purtat un top minuscul la un meci de baschet

Ea a continuat să apară pe coperțile diferitelor publicații de modă, inclusiv Marie Claire, Elle și Harper's Bazaar, fiind de asemean un ambasador al frumuseții pentru Giorgio Armani.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri