Emily Ratajkowski
Divertisment

Emily Ratajkowski / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, mai curajoasă vestimentar de când a devenit mamă! A purtat un top minuscul la un meci de baschet

La 30 de ani și cu un bebeluș de trei luni acasă, Emily ar putea face geloasă orice femeie cu trupul ei tras prin inel, bustul generos și talia de viespe. Recent, aceasta a ieșit din casă în cel mai mic top posibil, mai degrabă un sutien din jeans, pe care l-a purtat chiar și la un meci de baschet.

Viața de mămică îi priește lui Emily Ratajkowski și pare că îi dă curaj să abordeze ținute din ce în ce mai îndrăznețe! Frumoasa șatenă arată senzațional la trei luni de când a născut, grație genelor bune care au ajutat-o să nu ia multe kilograme în perioada celor nouă luni de sarcină.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski, ținută îndrăzneață la un meci de baschet

Emily Ratajkowski / Foto: Profimedia

Zilele trecute, paparazzi au stat din nou cu ochii pe model. Motivul? Ținute care a întors toate capetele în New York și la meciul de baschet dintre New York Knicks și Atlanta Hawks. Însoțită de partenerul ei, Emily a părut într-o dispoziție de zile mari. Îmbrăcată în blugi cu talie înaltă și un sutien din același material, ce părea mai degrabă bun pentru plajă, tânăra a fost foarte activă la meci, încurajându-și echipa favorită. Dacă soțul ei a renunțat la masca de protecție în sală, Ratajkowski a ținut-o bine pusă pe gură și nas. A accesorizat look-ul șic cu o șapcă portocalie și bijuterii aurii.

Citește și: Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la 3 săptămâni de la naștere. Modelul a fost surprins cu abdomenul tonifiat la vedere

Emily Ratajkowski / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski este mama unui băiețel

Emily Ratajkowski, în vârstă de 30 de ani, a născut în 8 martie 2021 un băiețel pe nume Sylvester, iar la scurt timp a uimit internetul prin felul formidabil în care arată. Nu s-a sfiit să se arate în rochii mini și mulate, ba chiar și în costum de baie, la doar câteva săptămâni de când a devenit mamă.

 

Citește și: Cum arată “cea mai sexy femeie din lume” însărcinată în luna a 6-a. Emily Ratajkowski, radiază în ținute care îi pun în valoare burtica

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?