WCRF's "An Unforgettable Evening" Presented By Saks Fifth Avenue - Red Carpet
Divertisment

Elizabeth Hurley /Getty Images

Elizabeth Hurley, acoperită doar de o haină din blană la 55 de ani. Imaginea face senzație:”Te știu din anii ’90 și ești irezistibilă!”

Elizabeth Hurley, actrița în vârstă de 55 de ani, se menține într-o formă fizică de invidiat, iar acum a făcut furori pe rețelele sociale, întrucât a făcut publică o imagine inedită.

Actrița și modelul Elizabeth Hurley are 55 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este o fotografie pe care a făcut-o publică de curând, când și-a promovat noua colecție de lenjerie intimă.

Motivul pentru care Eva Mendes a dispărut de pe rețelele de socializare. „I-am cerut scuze fiicei mele”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Cum aș putea să-i rezist?”, s-a întrebat Hurley în dreptul fotografiei în care apare purtând doar o pereche de bikini și o haină din blană.

Evident, fotografia a atras peste 200.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și numeroase comentarii: ”Tu nu ești ființă umană, arăți senzațional.”, ”Sunt îndrăgostit de tine de când eram adolescent, din anii ’90 și ești în continuare super irezistibilă.”, au fost câteva dintre comentarii.

Angelina Jolie, de la superstar la Hollywood la o viață obișnuită. Aparițiile modeste ale vedetei i-au surprins pe fani

Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere de 35 milioane $.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?