angelina jolie in pandemie
Divertisment

Angelina Jolie, de la superstar la Hollywood la o viață obișnuită. Aparițiile modeste ale vedetei i-au surprins pe fani

Este poate cea mai cunoscută și admirată actriță, însă Angelina Jolie nu prea mai ține cont de “etichetele” impuse de Hollywood. Vedeta a dovedit că este diferită de restul starurilor din industria filmului și încearcă să aibă o viață cât mai… normală.

În timpul pandemiei de coronavirus, dar nu numai, vedeta a fost surprinsă petrecând mult timp alături de copiii ei. Spre deosebire de alte celebrități, care își trimit angajații să le facă cumpărăturile, Angelina preferă să meargă ea singură, eventual însoțită de copii.

Citește și: Kate Hudson, actrița care are trei copii cu trei bărbați diferiți: ”Sunt zile în care îți vine să te ascunzi în baie”

Angelina Jolie este fotografiată adesea de paparazzi făcând cumpărăturile la supermarketul Target. Și nu, nu poartă haine ale designerilor, ci outfituri cât se poate de simple, cel mai adesea negre. Ținutele ei sunt modeste și vedeta nu face parada modei în supermarket.

“Angelina e de părere că trebuie să experimenteze cu copiii ei toate lucrurile pe care le fac ceilalți copii de vârsta lor. Așa că îi duce în locuri obișnuite cu oameni obișnuiți. Încearcă să le facă o viață cât se poate de normală. Ei și copiilor le place să facă împreună cumpărăturile”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Deși și-ar putea permite numai lucruri de lux, Angelina încearcă să le transmită alte valori copiilor ei. Nu face risipă de bani și nu îi îmbracă cu haine “de fițe”. La fel ca ea în timpul liber, copiii poartă haine modeste. Angelina își dorește o viață normală pentru copiii ei, pe care îi ferește cât poate de mass media.

Citește și: Lili Sandu și-a recăpătat silueta de model de 6 luni de la naștere. A luat 23 kg în sarcină, dar acum arată perfect

“Copiii mei văd minciuni scrise despre ei în presă, dar eu le reamintesc că ei știu care e adevărul. Sunt șase copii extrem de puternici și curajoși”, spunea Angelina despre copiii ei în Vogue.

“Ca majoritatea părinților, mă concentrez să rămân calmă, ca să nu le transmit copiilor anxietatea mea”, mai spunea Angelina.

Citește și: Angelina Jolie, sfaturi pentru femeile care trăiesc lângă un partener agresiv: ”Vorbește cu cineva. Găsește aliați, ai grijă de tine!”!

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Etichete: copii , angelina jolie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri