elizabeth hurley si fiul ei
Divertisment

Elizabeth Hurley îl iubește ca pe ochii din cap pe fiul ei, Damian. / Foto: Instagram

Elizabeth Hurley, furioasă după ce fiul ei nu a primit sutele de milioane de dolari cuvenite din moștenirea lăsată de tatăl lui

Elizabeth Hurley este devastată de vestea că fiul ei, Damian, nu va primi niciun ban din moștenirea fabuloasă lăsată de tatăl lui, omul de afaceri Steve Bing.

Anul trecut, fostul iubit al lui Liz Hurley și tatăl fiului ei, și-a luat viața, lăsând în urmă o moștenire de sute de milioane de dolari. Cu limbă de moarte, acesta a lăsat mulți bani celor doi copii din flori, Damian și Kira, fiica dintr-o altă relație, dar o întorsătură dramatică i-a lăsat pe copii fără nimic. Tatăl omului de afaceri a reușit să răstoarne toate calculele inițiale, a atacat în instanță decizia ca Damian să primească 250 de milioane de dolari și, în schimb, a redirecționat averea lui Steve Bing către nepoatele din partea fiicei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fiul lui Liz Hurley, mărturisiri dureroase la un an de când și-a pierdut tatăl: ”A fost o luptă continuă pentru mine!”

Despre decizia instanței, Elizabeth Hurley a comentat pentru Daily Mail: "Când Stephen și-a luat viața, a murit cu gândul că ai lui copii vor fi bine îngrijiți și vor avea tot ce au nevoie. Ceea ce el și-a dorit a fost acum întos cu totul. Știu că Steve ar fi fost devastat. A luptat mult în ultimul lui an de viață ca cei doi copii să fie recunoscuți ca fiind ai săi".

Deși nu au avut o relație apropiată, cu doar câteva săptămâni înainte să-și ia viața, Steve Bing l-a sunat pe Damian chiar în ziua în care fiul său a împlinit 18 ani, încercând să stabilească o legătură de suflet.

Steve Bing si elizabeth hurley

Steve Bing s-a sinucis anul trecut, la vârsta de 55 de ani

Steve Bing, celebru producător la Hollywood și filantrop, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 27 al locuinței sale din Los Angeles.

De profesie realizator de film, Bing, care i-a dăruit lui Liz Hurley un băiat, Damian, și-a început cariera în cinematografie la vârsta de 18 ani, atunci când a renunțat la studiile de la Stanford. A moștenit o avere de 600 milioane de dolari de la bunicul său, un adevărat titan în lumea imobiliarelor.

Citește și: Elizabeth Hurley, parada costumelor de baie. Nimeni nu i-ar da 55 de ani la cum arată!

Producător de filme precum „Get Carter” cu Sylvester Stallone sau „Shine a light”, un documentar muzical în regia lui Martin Scorsese, Steve Bing a colaborat la scrierea scenariului comediei „Kangaroo Jack” din 2003.

Steve Bing a devenit celebru după ce a investit 80 de milioane de dolari în filmul de animaţie „The Polar Express” din 2004, care a acumulat încasări de peste 300 de milioane de dolari în întreaga lume, devenind foarte rapid unul dintre filmele favorite ale copiilor de pretutindeni.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri