Remus Lifestyle Night, Sea Hotel Aya, Palma de Mallorca, Spain - 03 Aug 2023
Divertisment

Elizabeth Hurley. Remus Lifestyle Night. Palma de Mallorca, Spania. Profimedia

Elizabeth Hurley, răvășitoare la o petrecere în Mallorca. Actrița de 58 de ani a făcut furori într-o rochie roșie cu decolteu adânc

Elizabeth Hurley a făcut furori la o petrecere impresionantă în Mallorca. Actrița din franciza „Austin Powers” a arătat senzațional într-o rochie care i-a îmbrățisat silueta, în timp ce i s-a alăturat fiului ei, Damien, la evenimentul „Remus Lifestyle Night”.

Vedeta în vârstă de 58 de ani a cucerit toate privirile în superba rochie de un roșu aprins, care prezenta un decolteu adânc, plin, și o crăpătură pe picior până la coapsă.

Pășind pe covorul roșu, Elizabeth a fost toată un zâmbet și cum nu se poate mai mândră de fiul ei de 21 de ani. Cei doi au fost însoțiti chiar de omul de afaceri german Marcel Remus, cel care a și organizat party-ul. 

Imaginile cu Elizabeth vin după ce mult așteptata serie documentar despre Shane Warne, intitulată „Warnie”, va recrea un sărut pasional între regretatul jucător de cricket și supermodelul britanic.

Actrița Shanti Kali o interpretează pe Hurley, iar actorul australian Alex Williams va apărea în rolul lui Warne.

Momentul intim a fost surprins de paparazzi, când Hurley și Warne s-au sărutat pasional în fața unui hotel din Londra, în 2010, cele două staruri dezvăluind astfel lumii întregi povestea lor de iubire.

Kali a povestit pentru The Herald Sun, luna trecută, că a studiat-o foarte mult pe Hurley. „Este o persoană atât de muncitoare, plină de spirit și minunată”, a spus ea.

Shane și Elizabeth s-au întâlnit prima dată la sfârșitul anului 2010, pentru ca în septembrie 2011 el să o ceară de soție pe actrița din „Austin Powers”. S-au despărțit însă în 2013.

Warne spunea în 2018: „Cine știe ce ne rezervă viitorul. Există o diferență între a fi îndrăgostit de cineva și a iubi pe cineva. O voi iubi mereu pe Elizabeth, dar nu cred că vom mai fi vreodată împreună”.

Cât despre povestea lor de iubire, el a mărturisit în 2018 că a fost „cea mai fericită perioadă” din viața sa: „Când am fost împreună, amândoi ne-am distrat de minune. Din păcate nu a mers. Nu a fost ceva ce ea sau eu am făcut greșit, pur și simplu s-a stins. Suntem încă prieteni grozavi, am păstrat legătura, iar copiii noștri se înțeleg grozav.”

Etichete: elizabeth hurley

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri