Emily Ratajkowski la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

Emily Ratajkowski confirmă că este o femeie singură, după ce s-a zvonit că se întâlnește cu Brad Pitt: „Mă bucur de libertate”

Emily Ratajkowski a confirmat că este o femeie singură, după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu celebrul actor Brad Pitt. Supermodelul, în vârstă de 31 de ani, susține că se bucură de libertatea sa și că perioada aceasta i-a adus numai beneficii. 

Vedeta a divorțat de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, în luna iulie a acestui an, după ce l-a acuzat de infidelitate, și a rămas singură cu un copil în vârstă de un an și jumătate. Aceasta a reușit să treacă peste despărțire și a dezvăluit că în această perioadă și-a dat seama că are control asupra vieții sale și se simte multe mai fericită. 

Citește și: Cum s-au cunoscut Brad Pitt și Emily Ratajkowski. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Au avut deja câteva întâlniri, evident că nu suferă după divorț, Brad e acolo s-o înveselească!”

„Unul dintre lucrurile despre care scriu în ultima parte a cărții mele este despre control și despre înțelegerea faptului că una dintre cele mai bune modalități de a fi fericit este să ai control asupra vieții tale și să nu renunți. Sunt singură pentru prima dată în viața mea și simt că mă bucur de libertatea de a nu fi îngrijorată de felul în care sunt percepută de cei din jurul meu”, a declarat Emily Ratajkowski pentru revista Variety. 

Supermodelul nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile în legătură cu relația ei cu Brad Pitt. Cei doi s-au cunoscut la petrecere Oscar Vanity Fair 2020, pe vremea când aceasta încă era căsătorită, iar după divorțul de Sebastian Bear-McClard, modelul și actorul de la Hollywood au petrecut mult timp împreună. 

Emily Ratajkowski și Brad Pitt au început să se întâlnească după divorțul modelului

Informația potrivit căreia Brad Pitt ar avea o relație cu Emily Ratajkowski ar forma un cuplu a surprins pe multă lume, însă acum au ieșit la iveală noi detalii despre ei. Potrivit unor surse, aceștia au ales să stea într-un con de umbră pentru că se află în proces de divorț.

Potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Page Six, Brad Pitt, actorul în vârstă de 58 de ani și modelul Emily Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, ies împreună, însă își țin relația departe de ochii curioșilor pentru că se află în proces de divorț.

Citește și: Motivul pentru care Emily Ratajkowski s-ar fi despărțit de soțul ei. Modelul s-a dat de gol pe rețelele de socializare

”Brad a tot avut relații în ultimii câțiva ani, dar a preferat să nu vorbească despre ele. Este îngrijorat că Angelina Jolie îl va vorbi și mai tare de rău în fața copiilor, mai mult decât o face acum, dacă are o relație serioasă.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestuia, potrivit Page Six.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?