Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard/ Profimedia

Motivul pentru care Emily Ratajkowski s-ar fi despărțit de soțul ei. Modelul s-a dat de gol pe rețelele de socializare

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, o sursă a declarat că Emily Ratajkowski și soțul său Sebastian Bear-McClard s-au despărțit după patru ani de căsnicie. Tânăra, considerată cea mai sexy femeie din lume, nu a dezvăluit atunci motivul separării lor, însă fanii au observat un detaliu surprinzător pe rețelele de socializare. 

Sursa citată de revista People susține că decizia despărțirii a fost a lui Emily Ratajkowski. „E o femeie puternică și se concentrează pe fiul ei”, a declarat sursa menționată mai sus. Cu toate acestea, fanii au descoperit recent pe rețelele de socializare detalii care i-au dus cu gândul la un posibil motiv care ar fi dus la despărțirea dintre cei doi. 

Citește și: Emily Ratajkowski, zi de naștere petrecută pe plaja din Tulum, în costum de baie. Modelul a intrat cu paharul cu vin în apă

Potrivit publicației Just Jared, Emily Ratajkowski ar fi apreciat câteva postări de pe rețelele sociale care aveau legătură cu despărțirea ei de soțul său Sebastian Bear-McClard. Aceste „like-uri” au creat mare agitație în rândul fanilor, asta pentru că postarea pe care modelul ar fi apreciat-o vorbea despre o posibilă infidelitate. 

„Nu pot să cred că a înșelat-o pe Emrata”/ „Emrata, în sfârșit, eliberată de acel bărbat. Asta dovedește că Dumnezeu este real”, sunt doar câteva din postările fanilor pe care Emily Ratajkowski le-a apreciat. 

Emily Ratajkowski, postări apreciate pe Twitter/ Captură foto
Emily Ratajkowski, postări apreciate pe Twitter/ Captură foto

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard s-au căsătorit în 2018

Emily Ratajkowski și Sebastian Beard-McClard au fost văzuți pentru prima dată împreună de Valentine's Day în 2018. După câteva săptămâni de întâlniri, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii surpriză ce a avut loc la City Hall. Ulterior, spre sfârșitul aceluiași an, modelul a dezvăluit că ea și Sebastian au fost prieteni mai mult timp înainte de a avea o relație.

”Ne știam de mult timp, iar lui îi plăcea să glumească: «Toată lumea crede că ne-am căsătorit rapid, dar tu m-ai testat doi ani!»”, mărturisea Emily.

Citește și: Emily Ratajkowski, imaginea senzualității într-o rochie transparentă. Modelul a atras toate privirile cu silueta de invidiat

Ratajowski a împărtășit vestea că s-a căsătorit printr-un selfie cu noul ei soț pe care l-a postat pe rețelele sociale: „M-am căsătorit astăzi”, a scris ea în dreptul imaginii în care Bear-McClard o sărută pe obraz în timp ce cuplul se ține de mână. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În martie 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe care l-au numit Sylvester Apollo. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri