Emily Ratajkowski
Divertisment

Emily Ratajkowski a împlinit 31 de ani. / Foto: Profimedia

Emily Ratajkowski, zi de naștere petrecută pe plaja din Tulum, în costum de baie. Modelul a intrat cu paharul cu vin în apă

Emily Ratajkowski și-a etalat din nou corpul fără cusur. De data aceasta în costum de baie, pe o plajă din Mexic. Frumoasa șatenă își petrece ziua de naștere alături de o gașcă de prietene, celebrând cum se cuvine.

Emily Ratajkowski a postat pe Instagram mai multe imagini care o arată într-un costum de baie cu imprimeu, ce face parte din propria colecție, în timp ce savurează un cocktail la umbra palmierilor. Fotografiile au primit peste 500.000 de aprecieri de la fanii loiali.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski și-a arătat corpul tonifiat în Tulum. / Foto: Profimedia

Citește și: Emily Ratajkowski, imaginea senzualității într-o rochie transparentă. Modelul a atras toate privirile cu silueta de invidiat

Nici fotoreporterii nu au scăpat-o din ochi, așa că au pozat-o din toate unghiurile, iar Ratajkowski chiar arată așa cum se prezintă pe rețelele sociale: subțire, cu o siluetă imposibilă și un corp tonifiat. Aceasta a stat la soare, dar s-a aventurat și în valuri, fără să renunțe însă la paharul cu vin din mână.

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski a intrat cu paharul în apă. / Foto: Profimedia

Cum se menține în formă Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski are o silueta de invidiat, care demonstrează că topmodelul are grijă la tot ce mănâncă și petrece foarte mult timp în sala de fitness. Șatena a dezvăluit într-un interviu pentru Harper’s Bazaar care este dieta ei și mai ales cum reușește să se mențină în formă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Modelul a declarat că reușește să-și mențină silueta cu ajutorul sesiunilor zilnice de yoga și cățărărilor pe munte, dar mai ales cu alimentația, spunând că aceasta gătește foarte des, pentru a se asigura că ceea ce mănâncă nu conține cantități prea mari de sare sau zahăr. 

Citește și: Secretele de frumusețe ale lui Emily Ratajkowski. Ce face modelul pentru a avea un ten luminos și un păr frumos

„Îmi place echilibrul și încerc să-i dau corpului meu suficientă energie pentru a se menține sănătos și plin de vitalitate. Dacă sunt pe set și se comandă mâncare, încerc să mă abțin. E ușor să sari calul când ești înconjurată de atâta mâncare. Îmi plac brioșele și cheesecake-ul cu ciocolată neagră și dovleac”, explica ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri