Emily Ratajkowski/ Profimedia
Divertisment

Emily Ratajkowski/ Profimedia

Secretele de frumusețe ale lui Emily Ratajkowski. Ce face modelul pentru a avea un ten luminos și un păr frumos

Emily Ratajkowski a postat recent un videoclip pe canalul său de Youtube în care le-a dezvăluit fanilor care este rutina sa de îngrijire înainte de a merge la culcare. Proaspăt ieșită din duș, modelul a prezentat pas cu pas cum are grijă de tenul și de părul ei. 

Actrița și modelul internațional, în vârstă de 30 de ani, este foarte implicată atunci când vine vorba despre îngrijirea personală. Aceasta este atentă la produsele pe care le folosește și nu ratează niciun pas din rutina ei pentru ca imaginea sa să fie una impecabilă. În urmă cu puțin timp, Emily a dezvăluit care este secretul pentru tenul ei luminos și pentru părul său plin de volum și strălucire naturală. 

Potrivit acesteia, la duș folosește un șampon și balsam, iar când simte că părul său are nevoie de mai multă atenție aplică o mască hidratantă. Secretul lui Emily pentru un păr lung și sănătos este serul pentru păr și scalp, care ajută la creșterea părului și îl face mai puternic. 

Citește și: Emily Ratajkowski, spectaculoasă la Săptămâna Modei de la Milano, într-un costum de inspirație masculină. Arată bine și în haine largi

„După duș, dacă am timp, îl las să se usuce singur, fără a folosi diverse aparate. De când folosesc serul pentru păr și scalp prietenele mele mă tot întreabă dacă am încercat ceva diferit, pentru că părul meu are mai mult volum. Și am văzut și eu asta, pentru că simt că am mai mult păr ca înainte”, a povestit Emily Ratajkowski. 

De asemenea, ea a vorbit și despre un produs pe care îl folosește de puțin timp, însă i-a schimbat cu adevărat viața. Este vorba despre un ser de noapte: „Tocmai am început să-l folosesc, dar îmi place mult cum miroase și cred că se vede diferența. Mai ales la vârfuri, pentru că am părul subțire”, a mai spus Emily. 

Motivul pentru care Emily Ratajkowski are un ten atât de luminos

Când vine vorba despre rutina de îngrijire a tenului, Emily folosește doar câteva produse. Aceasta nu obișnuiește să-și încarce tenul cu multe creme și loțiuni, însă are grijă să-l curețe bine, pentru că poate fi foarte solicitat în timpul ședințelor foto sau al evenimentelor la care participă. 

„În funcție de cum mă simt, dacă zbor mult sau dacă vreau o senzație de prospețime, folosesc un exfoliant facial și un demachiant spumant. Îmi  face pielea să se simtă ca nouă și foarte moale”, a spus modelul internațional. 

De asemenea, Emily Ratajkowski este un mare fan al retinolului. Orele nedormite și munca în exces și-au pus amprenta și asupra tenului său, iar acum, chiar dacă are doar 30 de ani, aceasta încearcă să prevină cât mai mult apariția ridurilor. 

Citește și: A născut în urmă cu zece luni și arată perfect. Emily Ratajkowski, electrizantă la Paris Fashion Week, într-o rochie din satin

„Este singurul lucru care s-a dovetit cu adevărat eficient în procesul anti-îmbătrânire. Am încercat o mulțime de retinoli diferiți. Însă am găsit un ser absolut genial”, a mai spus aceasta. 

Mai mult, ea a avertizat că trebuie să fii atent la cât de mult retinol folosești. Uneori, aceasta îl folosește în fiecare seară, însă îl amesteză cu uleiul pentru față preferat pentru a reduce riscul de iritație și uscăciune. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri