emma raducanu
Divertisment

Emma Răducanu a purtat bijuterii de zeci de mii de euro la primul său meci la Wimbledon 2022. / Foto: Profimedia

Emma Răducanu a purtat bijuterii de zeci de mii de euro în primul meci la Wimbledon. Viața tenismenei de 19 ani s-a schimbat radical

Emma Răducanu, câștigătoarea US Open 2021, este în centrul atenției zilele acestea, la Wimbledon. Britanica născută dintr-un tată român și o mamă chinezoaică a jucat primul meci al turneului pe terenul central, acolo unde a fost susținută de o mulțime de oameni. A câștigat în fața unei jucătoare din Belgia, însă jurnaliștii au comentat și în legătură cu bijuteriile scumpe pe care le-a purtat cu această ocazie.

După reușita de la US Open, viața Emmei Răducanu s-a schimbat radical. A câștigat atunci 2,5 milioane de dolari, a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri din tenisul feminin, iar contractele de imagine au început să curgă. Printre brandurile cu care s-a asociat, este și cel al legendarei case de bijuterii Tiffany, așa că nu este de mirare că Emma a ajuns să poarte piese foarte scumpe chiar și pe terenul de tenis.

Citește și: Emma Răducanu, într-o rochie transparentă, la un eveniment din Londra. Tânăra de 19 ani arată perfect

emma raducanu
Emma Răducanu, fericită după prima victorie de la Wimbledon 2022. / Foto: Profimedia

Tânăra de 19 ani a ales, în prima zi pe iarba de la Wimbledon, un set de bijuterii în valoare de 35.000 de euro: cercei de platină cu perle și diamante, un colier din aceeași colecție și o brățară din aur alb, cu diamante, al cărei preț ajunge la 20.000 de euro, conform celor de la Daily Mail.

Emma Răducanu a câștigat primul turneu de Mare Șlem la doar trei luni de când a pătruns în circuitul profesionist de tenis

Emma Răducanu a devenit prima câștigătoare de Mare Șlem venită din calificări, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez cu 6-4, 6-3, în finala US Open 2021. Ea a reușit această victorie la doar a doua prezență pe un tablou principal de Grand Slam.

Citește și: Emma Răducanu, prima vacanță după șapte ani de muncă pe terenul de tenis. Imagini din paradisul exotic în care a ajuns tânăra

"Mereu am visat să câștig un turneu de Mare Șlem. Am început să-mi imaginez de când eram foarte mică, iar cel mai des mă gândeam la sentimentul pe care ți-l dă câștigarea trofeului și la momentul în care mergi la oamenii apropiați din lojă. Am adormit în multe nopți gândindu-mă la această imagine", a declarat Răducanu după marea victorie.

Ea a devenit cea mai tânără câștigătoare de Grand Slam din 2004 încoace, de la Wimbledon, când Maria Sharapova se impunea la doar 17 ani. 

emma raducanu
Toți ochii sunt ațintiți asupra Emmei Răducanu la Wimbledon 2022. / Foto: Profimedia

Emma Răducanu a crescut la Londra, dar s-a născut în Canada dintr-un tată român și o mamă chinezoaică. 

După triumful de la US Open, la doar trei luni de când a debutat în circuitul profesionist, pentru Emma au urmat numai momente incredibile.  La doar 18 ani, a fost invitată la MET Gala și a devenit imaginea unor branduri de lux.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri