Emma Watson
Divertisment

Emma Watson / Foto: Profimedia

Emma Watson, criticată de fani, după ce a îmbrăcat o rochie care parcă sfidează gravitația: "Cum stă pe tine? Ai agățat-o de urechi?"

La câteva zile după ce a făcut furori într-un pictorial în care se arăta în costum de baie, Emma Watson a fost criticată de fani pentru alegerea ei vestimentară: o rochie albastră cu o formă atipică.

Emma Watson probabil că nu se aştepta să se afle în centrul celor mai recente discuţii atunci când a postat luni o fotografie pe Instagram în care purta o rochie bleu, dar mulţi fani au părut încurcaţi de silueta care părea să sfideze gravitația, scrie CNN.

În imagine, rochia mini asimetrică, decoltată și cu falduri, pare să plutească de-a dreptul pe lângă trupul Emmei Watson, fără vreun mijloc de suținere.

Citește și: Look impecabil și strălucire de vară. Emma Watson, interpreta simpaticei Hermione Granger, poze inedite pe plajă, în costum de baie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iluzia optică i-a determinat pe unii fani "Harry Potter" să o întrebe pe Watson, care a interpretat-o pe Hermione Granger în filmele de mare succes, dacă nu cumva piesa vestimentară a fost rezultatul unor vrăjitori de la Hogwarts.

emma watson
Emma Watson și rochia care a creat rumoare pe internet. / Foto: Instagram Emma Watson/Loewe

"Rochia aia spunea wingardium leviosa", este cel mai apreciat comentariu la postarea lui Watson, referindu-se la o vrajă de levitaţie folosită în cărţi şi filme. Alte comentarii, mai puţin amabile, au comparat piesa cu o umbrelă stricată sau cu ceea ce se întâmplă "când încerci să împătureşti un cearşaf". "Rochia aceasta sfidează legile fizicii"; "Rochia arată ca și cum plutește. Încerc să înțeleg"; "Cum stă rochia aceea pe tine? Ai agățat-o de urechi?"; "De ce porți o umbrelă cu susul în jos?" - au fost câteva dintre multele comentarii din dreptul imaginii în care Emma Watson apare în rochia de brand, într-o campanie publicatră pentru care a pozat alături de fratele ei, Alex.

Citește și: Îți mai amintești de Dursley, verișorul enervant al lui Harry Potter? Actorul care i-a dat viață este de nerecunoscut la 31 de ani

 

 

Etichete: emma watson , moda , rochie

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri