BeFunky-collage (1)
Divertisment

Credit foto: Getty Images

Îți mai amintești de Dursley, verișorul enervant al lui Harry Potter? Actorul care i-a dat viață este de nerecunoscut la 31 de ani

Harry Melling, actorul care a interpretat rolul verișorului enervant și grăsuț al lui Harry Potter, este de nerecunoscut după ce a slăbit.

Citește și: Fetite-vedeta care s-au transformat in femei incantatoare. Cum s-au metamorfozat sub ochii fanilor

Harry Melling are acum 31 de ani, însă arată complet diferit de vremurile în care era un puști care făcea furori în rolul lui Dudley Dursley. Ba mai mult, actorul a mărturisit că nu mai este recunoscut de fani după ce a slăbit.

"The Ballad Of Buster Scruggs" UK Premiere - 62nd BFI London Film Festival

Harry a mărturisit că nu a făcut nimic ca să slăbească, însă este mândru că această transformare i-a oferit șansa de a primi roluri noi. În plus, faptul că n-a fost asociat cu rolul pe care l-a interpretat în Harry Potter l-a ajutat să aibă parte de un nou început.

Citește și: Autoarea seriei Harry Potter nu se mai afla in topul celor mai bogati oameni din lume. Care este motivul

Harry avea doar 12 ani când a debutat în primul film Harry Potter și a continuat să fie o prezență obișnuită în filmele fantastice, inclusiv în The Deathly Hallow, în 2010.

Ulterior, el a apărut n numeroase filme, între care ”The Old Guard”, ”The Devil All the Time”, precum și în ”The Tragedy of Macbeth”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri