Angelina Jolie, Zahara, Shiloh
Divertisment

Angelina Jolie, Zahara și Shiloh, Foto: Profimedia

Este șic chiar și atunci când merge la cumpărături. Cum a fost surprinsă Angelina Jolie în compania fiicei sale, Zahara

Angelina Jolie este cunoscută pentru aparițiile în public alături de copiii săi, iar de data aceasta, actrița a petrecut o după-amiază la cumpărături alături de fiica sa, Zahara Marley Jolie-Pitt.

Actrița, în vârstă de 45 de ani, a profitat de o zi de duminică însorită pentru a petrece câteva momente mamă-fiică cu adolescenta în vârstă de 16 ani. Deloc extravagantă, dar șic, fosta soție a lui Brad Pitt a optat pentru o ținută all black, formată dintr-o rochie lungă, vaporoasă, legată în talie, o geantă neagră clasică și o pereche de ochelari cu ramă neagră. Spre deosebire de mama sa adoptivă, Zahara a ales o ținută mai tinerească, dar simplă, formată dintr-un tricou galben, o pereche de blugi albaștri și adidași albi.

Citeşte şi: Își îndeplinește îndatoririle regale cu stil! Kate Middleton, tribut adus prințesei Diana cu ținuta aleasă la un eveniment

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Cele două s-au oprit la un magazin alimentar, iar Angelina a profitat de ieșirea lor pentru a se bucura și de o cafea. Zahara i-a fost de mare ajutor actriței, punând cumpărăturile în portbagajul mașinii.

Jolie este adesea surprinsă la cumpărături în compania copiiilor ei, iar motivul nu este lipsa unui personal care ar putea face aceste treburi în locul actriței, ci dorința acesteia de a aduce o fărămă de normalitate în viața acestora.

Citeşte şi: Fiica lui Jude Law este o adevărată domnișoară. Cum a fost surprinsă Iris Law în compania iubitului ei

Zahara este unul dintre cei șase copii pe care Jolie îi are cu fostul soț, Brad Pitt, alături de Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Shiloh, 14 și gemenii Knox și Vivienne de 12 ani. Angelina a adoptat-o ​​pe Zahara dintr-un orfelinat din capitala Etiopiei, Addis Abeba, în 2005, când fetiţa avea șase luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri