Divertisment

Iris Law Profimedia

Fiica lui Jude Law este o adevărată domnișoară. Cum a fost surprinsă Iris Law în compania iubitului ei

Fiica lui Jude Law, Iris, este o adevărată domnișoară. La 20 de ani se bucură de succes pe plan profesional, având o carieră în modeling, iar pe plan sentimental lucrurile stau la fel de bine.

Tânăra a fost surprinsă zilele trecute în Monaco, alături de iubitul ei, Jyrell Roberts, cu care are o relație din 2018. Evenimentul la care au participat cei doi a constat într-o cursă Formula 1 pentru Marele Premiu al Principatului Monaco din 2021 (F1 Grand Prix). Cursa importantă este cea de-a cincea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 din 2021.

Iris Law

Citeşte şi: Imaginea dragostei, după 21 de ani de căsnicie: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas împart aceeași înghețată, pe stradă în Mallorca

Pentru marele eveniment, Iris și-a pus în evidentă corpul de model într-o ținută turcoaz, formată dintr-un top decorat cu ştrasuri și pantaloni asimetrici, o geantă maro și o pereche de tocuri în dungi. Roberts a optat pentru o ținută kaki, mai relaxată, formată dintr-un tricou cu guler, o pereche de blugi, adidași și ochelari stilul anilor '90.

Iris Law

Citeşte şi: Fiica lui Meryl Streep se iubește cu un muzician de top. Grace Gummer are deja planuri mari, la un an de când a divorțat

Pe lângă o viață personală împlinită, fiica lui Jude Law și Saddie Frost, are și o carieră de model, care a luat avânt în 2019, când a semnat cu agenţia de modeling IMG Models. Aceasta a defilat pentru branduri de renume precum Marc Jacobs, Dior și Bulgari și a fost numită ambasador global pentru Burberry Beauty în 2017.

Etichete: jude law , iris law , monaco

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?