Rocketman Premiere - 72nd Cannes Film Festival
Divertisment

Eva Longoria. Profimedia

Eva Longoria, impecabilă într-un costum de baie întreg, în Mexic. „Wow, ești perfectă”, i-au scris fanii actriței de 47 de ani

Eva Longoria arată impecabil la 47 de ani. Actrița din „Neveste disperate” și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie întreg, alb, în Mexic, unde se află pentru a filma împreună cu o echipă CNN.

Alături de fotografia care i-a încântat pe fani, actrița a lăsat și un mesaj, mai exact un vers din piesa „Waterfalls” a trupei TLC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

De asemenea, pe Instagram Stories, Eva a publicat o altă imagine din escapada ei: „Jur că lucrez”, a scris ea.

Eva Longoria
Eva Longoria în Mexic. Foto: Instagram Eva Longoria

Pe 9 aprilie, Eva Longoria va merge la nunta fiului cel mare al bunei ei prietene Victoria Beckham. Brooklyn se căsătorește cu iubita sa, Nicola Peltz.

Într-un interviu pentru People, Eva, care este și nașa fiicei soților Beckham, Harper Seven (10 ani), a fost întrebată dacă Victoria se va ocupa de ținutele ei pentru marele eveniment.

„În mod normal, eu doar intru în dulapul ei și spun 'Am nevoie de o rochie', iar Victoria mă întreabă: 'Îți place negru sau verde?', iar eu spun 'negru', și ea se uită la mine: 'Grozav. Rămâne verde'”.

Victoria Beckham i-a creat Evei rochia de mireasă pentru nunta cu José Bastón în 2016.

Pe www.peroz.ro:

Premiile Grammy 2022. Ținutele spectaculoase care au atras toate privirile la cea mai importantă gală muzicală a anului

 

 

Etichete: eva longoria

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri