Lady Gaga, Megan Thee Stallion, Hailey Bieber
Divertisment

Lady Gaga, Megan Thee Stallion, Hailey Bieber, la premiile Grammy 2022 / Foto: Profimedia

Premiile Grammy 2022. Ținutele spectaculoase care au atras toate privirile la cea mai importantă gală muzicală a anului

Cele mai mari staruri din muzică s-au adunat duminică, 3 aprilie, în Las Vegas, la gala premiilor Grammy 2022. Dacă unele vedete au plecat acasă cu statuete și titluri importante care le atestă valoarea muzicii pe care au lansat-o în ultimul an, altele au reușit să se mândrească cu faptul că au avut apariții spectaculoase pe covorul roșu. Cele mai norocoase dintre ele au bifat ambele reușite.

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga a apărut în două ipostaze care au amintit de eleganța vechiului Hollywood. Dacă pentru covorul roșu a îmbrăcat o rochie care i-a subliniat silueta, pe un umăr, în alb și negru, pe care a asortat-o cu bijuterii cu diamante, pe scenă a îmbrăcat o rochie midi, albastru pal, din satin, în aceeași măsură de elegantă, care a părut desprinsă din garderoba lui Marilyn Monroe.

Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo

Tânăra Olivia Rodrigo, care și-a adjudecat trei premii Grammy, a impresionat și pe covorul roșu. A îmbrăcat o rochie neagră și foarte mulată, cu imprimeul interesant al unei siluete. A asortat ținuta cu mănuși lungi și bijuterii roz.

Citește și: Tendințe în moda anului 2022. Care sunt piesele vestimentare ale momentului și în ce merită să investești

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Soția lui John Legend, modelul Chrissy Teigen, este nelipsită de pe covorul roșu al evenimentelor la care este invitat soțul său. Pentru seara premiilor Grammy, aceasta a ales să poarte o rochie roz aprins, amplă, cu volane aplicate.

Justin și Hailey Bieber

Justin Bieber, Hailey Bieber
Justin Bieber, Hailey Bieber, la premiile Grammy 2022 / Foto: Profimedia

Unul dintre cele mai cool cupluri ale momentului a sosit la premiile Grammy în ținute care au atras toate blițurile fotografilor. Este vorba despre Justin Bieber și soția lui, Hailey. Dacă artistul a purtat un costum gri, supradimensionat, ce părea mai degrabă cu câteva numere mai mare, pe care l-a accesorizat cu o căciulă fucsia și cu ochelari de soare, modelul a preferat un look "curat". Hailey a ales o rochie albă, diafană, ce părea venită direct dintr-o colecție de rochii de mireasă.

Citește și: Hailey Bieber și poza de peste 2 milioane de like-uri. Și-a expus corpul perfect într-un set de lenjerie intimă nude

Dua Lipa

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nici Dua Lipa nu a trecut neobservată. E una dintre cele mai în vogă cântărețe ale momentului, așa că aceasta nu putea să apară oricum. A fost îmbrăcată de Donatella Versace într-o rochie neagră cu multe curele, spatele gol și crăpătură lungă, decorată cu elemente aurii, pe care a accesorizat-o cu o mulțime de lanțuri și brățări voluminoase. Artista a surprins la capitolul coafură, întrucât a ales să poarte o perucă blondă.

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion

Rapperița Megan Thee Stallion a îmbrăcat o rochie cu imprimeu zebră și leopard, accesorizată cu o mulțime de bijuterii aurii și completată de o atitudine care emana siguranță de sine.

Citește și: O nouă ținută excentrică marca Lady Gaga. A mers la repetiții în cea mai scurtă și bizară rochie-pelerină și o pălărie cu pene de struț

Paris Hilton

Paris Hilton

Și Paris Hilton a fost invitată la Grammy 2022. Aceasta a ales o rochie elegantă, strălucitoare, cu transparențe și aplicații argintii. Nu a lipsit nici capa decorată cu pietricele strălucitoare.

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

Pe lângă toate doamnele elegante, s-a strecurat, la fel de strălucitor, și Lenny Kravitz. Rockerul a surprins cu alegerea vestimentară și cu tonusul. În pantaloni din piele și cizme lungi, acesta a apărut într-un top-vestă argintiu, cu guler lăsat. Nu a renunțat la multele lui lanțuri pe care le poartă de obicei și nici la ochelarii de soare.

Iată în galeria foto de mai jos ținutele care au atras toate privirile la premiile Grammy 2022

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri