Eva Longoria
Divertisment

Eva Longoria, în costum de baie alb / Foto: Profimedia

Eva Longoria și soțul ei, săruturi și îmbrățișări tandre pe o plajă din Spania. Actrița de 48 de ani, pozată într-un costum de baie alb

Eva Longoria a înfruntat valul de căldură din Spania într-un costum de baie alb, în compania soțului ei și a fiului lor de cinci ani. Actrița de 48 de ani se află cu familia și prietenii în Marbella, locul care i-a devenit ca o a doua casă în fiecare vară. 

Eva și partenerul ei de viață, Jose Baston, au făcut risipă de gesturi tandre, în văzul lumii. S-au sărutat cu foc și s-au îmbrățișat, semn că dragostea este la fel de puternică și după șapte ani de căsnicie.

Citește și: Eva Longoria, șic într-un costum de baie decoltat și decupat. Actrița arată senzațional: “E cineva pregătit pentru vară?”

Eva Longoria și soțul ei
Eva Longoria și soțul ei, surprinși în ipostaze tandre în Marbella / Foto: Profimedia

Îmbrăcată într-un costum de baie alb, cu baretă pe un umăr, Longoria a stat mai tot timpul pe plajă cu fiul ei, Santi. Fără machiaj și cu o pălărie pe cap, pentru a se proteja de căldura toropitoare, Eva s-a amestecat printre turiști fără teamă ca va fi recunoscută și pozată de cei din jur.

Eva Longoria și soțul ei
Eva Longoria și soțul ei, surprinși în ipostaze tandre în Marbella / Foto: Profimedia

Actrița este foarte atentă la felul în care arată și a făcut din sport un obicei zilnic de la care nu se abate nici în vacanțe. În urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru revista Women's Health, actrița devenită cunoscută grație rolului din "Neveste disperate" a mărturisit că, pe lângă faptul că o menține în formă, sportul este "pastila" ei minune când vine vorba de sănătatea mintală.

Eva Longoria
Eva Longoria, în costum de baie alb / Foto: Profimedia

"Mă antrenez cu adevărat pentru sănătatea mea mintală. Folosesc greutăți mari. Simt că trupul meu se schimbă cel mai mult când fac astfel de antrenamente— port un monitor de ritm cardiac și pot vedea schimbările după doar câteva exerciții simple pentru biceps", a detaliat Longoria.

Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că of-ul ei cel mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. Eva Longoria și soțul ei, Jose Baston, cu care s-a căsătorit în 2016, au un băiețel în vârstă de cinci ani.

Citește și: Eva Longoria afișează o siluetă de puștoaică. Actrița, spectaculoasă într-o rochie cu decupaje și șliț adânc

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri