Eva Longoria
Divertisment

Eva Longoria / Foto: Profimedia

Eva Longoria, șic într-un costum de baie decoltat și decupat. Actrița de 47 de ani arată senzațional: "E cineva pregătit pentru vară?"

Chiar și la 47 de ani, Eva Longoria se poate mândri cu faptul că arată la fel de bine ca atunci când o interpreta pe Gabrielle Solis în serialul "Neveste disperate". Aceasta s-a pozat în costum de baie și a postat imaginea pe Instagram, spre deliciul prietenilor și al fanilor.

Mare iubitoare de sport și preocupată de cum arată, Eva s-a afișat într-un costum de baie întreg și decoltat, cu decupaje și imprimeu cu dungi, pe marginea unei piscine aflate pe un domeniu fabulos. Longoria a pozat mai ceva ca o păpușă Barbie, cu o mână pe pălăria interesantă pe care a ales-o pentru ziua de plajă. Corpul tonifiat și bine definit a fost pus în valoare de ținuta aleasă, iar mesajele primite pe Instagram nu au făcut altceva decât să laude silueta perfectă a actriței de 47 de ani.

"E cineva pregătit pentru vară?", a scris Eva în dreptul instantaneului.

Citește și: Eva Longoria, siluetă de puștoaică la 47 de ani. Actrița, spectaculoasă într-o rochie cu decupaje și șliț adânc

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița este foarte atentă la felul în care arată și a făcut din sport un obicei zilnic de la care nu se abate nici în vacanțe. În urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru revista Women's Health, actrița devenită cunoscută grație rolului din "Neveste disperate" a mărturisit că, pe lângă faptul că o menține în formă, sportul este "pastila" ei minune când vine vorba de sănătatea mintală.

"Mă antrenez cu adevărat pentru sănătatea mea mintală. Folosesc greutăți mari. Simt că trupul meu se schimbă cel mai mult când fac astfel de antrenamente— port un monitor de ritm cardiac și pot vedea schimbările după doar câteva exerciții simple pentru biceps", a detaliat Longoria.

Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că of-ul ei cel mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. Eva Longoria și soțul ei, Jose Baston, cu care s-a căsătorit în 2016, au un băiețel în vârstă de patru ani.

Citește și: Eva Longoria, top 10 cele mai bune apariții în costum de baie. A fost “uniforma” ei de pandemie

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri