Eva Longoria
Divertisment

Eva Longoria, o prezență mereu seducătoare / Foto: Profimedia

Eva Longoria, top 10 cele mai bune apariții în costum de baie. A fost "uniforma" ei de pandemie

Pare că Eva Longoria nu a mai ieșit din costumul de baie încă de când a început pandemia și s-a izolat alături de soțul ei și de fiul lor de trei ani. Familia Longoria-Baston a ales o vilă superbă pentru a sta departe de restul lumii, unde a existat și o piscină în care actrița s-a relaxat zi de zi.

Spre bucuria celor care o admiră, Eva a fost generoasă cu imaginile din viața ei personală și s-a arătat de nenumărate ori în costum de baie.

Citește și: La 46 de ani, e în cea mai bună formă a vieții sale! Eva Longoria și-a arătat abdomenul cu pătrățele și picioarele tonifiate

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Pentru a sărbători Ziua Națională a Bikinilor, mai precis data la care a fost inventat costumul de baie în două piese, Eva Longoria a ales 10 poze în care apare în astfel de ținute, mereu relaxată și cu zâmbetul pe buze. Vedeta de 46 de ani arată bine în orice costum de baie, negru sau intens colorat, întreg sau din două piese, grație grijei pe care i-o poartă corpului său și a multelor ore de sport de la care nu se abate.

Eva Longoria, 10 imagini în costum de baie

Citește și: Eva Longoria face furori în costum de baie, pe Instagram. Victoria Beckham: Wow, arăți incredibil!

Foto: Facebook, Profimedia
 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri