cristiano ronaldo
Divertisment

Cristiano Ronaldo își poartă pedichiura făcută cu ojă neagră. / Foto: Instagram

Fanii lui Cristiano Ronaldo, uimiți să-l vadă cu unghiile de la picioare date cu ojă neagră. Explicația pentru care sportivul face asta

Fanii lui Cristiano Ronaldo au observat imediat un detaliu inedit în cele mai recente poze postate de fotbalist pe Instagram. Aflat alături de iubită și copii într-o vacanță pe iaht în Italia, Ronaldo a publicat câteva imagini care-l arată la bustul gol.

Nu mușchii de pe abdomen au furat toate privirile de această dată, ci pedichiura acestuia. Nu este pentru prima dată când Cristiano are unghiile date cu ojă neagră, lucru pe care nu-l ascunde, dar care iscă de fiecare dată semne de întrebare. Nu este, însă, o alegere pentru a fi în trend, ci una pur practică.

Citește și: Georgina Rodriguez, într-un costum de baie minuscul, pe iaht, în Sardinia. Ea cu ochii pe copii, Cristiano Ronaldo, relaxare deplină

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"De ce are ojă pe unghii?"; "Nu are nimeni de gând să vorbească despre unghiile lui de la picioare?", s-au întrebat admiratorii lui.

Fostul jucător al celor de la Real Madrid și Manchester United și-a arătat fizicul impresionant în cele mai recente imagini de pe rețelele sociale. Cu aproape 600 de milioane de urmăritori, Ronaldo le-a arătat acestora câteva instantanee din vacanța petrecută pe iahtul lui de 6,5 milioane de euro.

Citește și: Cristiano Ronaldo, despre pierderea fiului nou-născut: “Cel mai greu moment din viața mea. Nu înțelegeam de ce s-a întâmplat asta”

Într-un slip de firmă, Cristiano apare relaxat, întins pe o canapea, în timp ce-și arată mușchii parcă sculptați și bronzul. Cele mai multe comentarii strânse nu s-au referit la aceste aspecte, ci la unghiile date cu ojă ale starului.

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo obișnuiește să-și dea unghiile cu ojă neagră. / Foto: Instagram

Fotbalistul care în prezent joacă în Arabia Saudită, la Al-Nassr, este de-a dreptul obsedat când vine vorba de sănătatea și rutina lui de fitness, iar unghiile date cu ojă nu sunt o excepție. Potrivit publicației germane Bild, atleții își dau unghiile cu ojă pentru a le proteja de fungii sau bacteriile care se dezvoltă în momentul în care picioarele le transpiră în pantofii sport purtați cu orele. 

Etichete: oja , cristiano ronaldo

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri